Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

lørdag den 4. oktober 2008

Opgavens mester

Opgaveformidling.dk er en web-portal hvis funktion er at bygge broer fra håndværkeren til forbrugeren.
Opgaveformidling.dk forenkler den arbejdsgang, som kunderne skal gå igennem når denne får fat i tilbud fra fagmestre. Indsend blot dit arbejde på web-portalen. Mindst tre uafhængige eksperter opsøger dig med det formål at give et tilbud. Denne service fra Opgaveformidling.dk er ganske uden beregning og ingen tvinger dig til at afslutte en handel. Det er nu mere end accepteret at modtage forskellige håndværksmæssige prisoverslag at sammenligne ved hjælp af internettet. Indtil nu har det været reglen, at man som kunde selv kontakter arbejdsstyrken hvis man har et stykke håndværksarbejde, der skal løses. Dersom det viser sig at udviklingen udvikles blot tilnærmelsesvis lige så hurtigt, som de seneste år, vil metoden meget hurtigt være overstået. For i fremtiden vil det være sådan, at det er eksperten der ringer til dig.

Tit og ofte kan det være et langsommeligt arbejde at ringe til forskellige og uafhængige fagmestre bare for at frembringe flere konkurrerende aftaleforslag til vurdering. Alene det at få fat i nogle håndværkere med tid nok til at løse arbejdet er for mange ofte et større projekt. Opgaveformidling.dk er en god hjælp til at skabe et netværk mellem håndværkere af enhver type og dem, som står og mangler deres hjælp.

Fremgangsmåden er på den måde, at man beskriver sine ønsker på web-siden Opgaveformidling.dk, og så skal du ikke foretage dig yderligere. Om ganske kort tid vil du blive taget kontakt til, af tre dygtige fagmænd, som vil se på din opgave og afgive et tilbud.
Herpå udvælger du simpelthen tilbudet, som opfylder dit behov på den bedste måde.

Det skal dog lige tilføjes at det er helt fri for forpligtelser at få leveret opgavetilbud på Opgaveformidling.dk, så du er ikke forpligtet at underskrive en mulig aftale.
Det er desuden gratis at indhente et forskellige håndværksmæssige prisoverslag at sammenligne hos Opgaveformidling.dk, p.g.a. at firmaerne skal betale en symbolsk pris som går til at være indordnet systemet. Enkelte kunne så bekymre sig om firmaerne bare tillægger beløbet fra kontingentet i den endelige pris, men virkeligheden er imidlertid en anden. Alle de indvolverede firmaer forstår og accepterer at du, som bygherre, vil blive tilbudt mange konkurrerende alternative tilbud. Af den årsag leverer de den bedste pris de kan levere, fordi de afgjort ønsker at blive udvalgt.

Resultatet er, at dette system forsikrer at jobbet bliver udført på én gang enklere og samtidig til en lavere pris for bygherrer.
Fagmandens fortjeneste ved at benytte denne metode ses tydeligt på de mange ekstra job han bliver tilbudt, i forhold til tidligere tiders metode, hvor konsumenter som oftest lokaliserede firmaet i den lokale håndbog. Denne, som hvilken han desuden ligeledes var nødt til at betale for at holde sig præsenteret i. For fagmændene er det en hundrede procent målrettet markedsføring, fremfor at skyde reklamepengene i lokalhåndbogen, de gule sider osv.

På Opgaveformidling.dk er det muligt at få opgavetilbud fra malerfirmaer, snedkere, murermestre, smedefirmaer, gartnere, brolægningsvirksomheder, kloakmestre, arkitekttegnere, samt alle tænkelige almene håndværksbrancher, men i øvrigt også bogholdere, jurister og lignende. Et stigende antal nye arbejdsgrene tilmelder sig løbende, så man kan altid prøve.
Det er som nævnt ganske uden beregning og uden du er tvunget til at købe noget.