Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 28. maj 2009

Nordkorea nukes, igen

Nordkorea har bekræftet, at den har udført en anden atomprøvesprængning. Soth Korea målinger sige det var størrelsesorden 4,5 sammenlignet med 3,6 for den sidste. USGS siger 4,7 denne gang. Sidste år, Joe Biden sagde, at inden måneder af hans indvielse, fjendtlige fremmede magter ville forsøge at teste Obama. Ser ud til, at han havde ret.

mandag den 25. maj 2009

Nasty netredskaber

Nasty redskaber er en internet-surfing klub, online siden 1996.
Fremtrædende net.artists er blandt brugerne. Ligesom Olia Lialina.

tirsdag den 12. maj 2009

Bygningen kanter.



To kasser, Ikea og Obi (en tysk »Home Depot 'store), tryk på hinanden. (som ses på IKEA Nord Wien) indhold af anArchitecture

fredag den 8. maj 2009

Koekken kyllinger

Ny tilføjelse til vores husstand: de to første kyllinger at udklækket! Den ene var født i går, den anden en dag. Så vidt jeg ved, at kyllinger er stadig brooding på fire eller fem flere æg, men det er svært at se. Af en eller anden grund mine kyllinger altid yngel i par: de fælles moderselskab æg og senere babyer. Det er fint med mig, men det eneste problem er, at når du løfter en kylling op at se, hvor mange æg er under hende, den anden kylling skynder sig op og dækker æg med hendes fjer (og varme). Jeg vil gerne have til at være tålmodige og lade dem overrasker mig.

Jeg anlagt kyllinger i huset for at få dem indebærer for mig. Er det ikke sjovt, hvordan den brune kylling er næsten dobbelt så stor i den gule en? De er forskellige typer af kyllinger, der er nemt at se.

Dutchnic's blog.

søndag den 3. maj 2009

Stue indretning Belamar Fire Piece Stue Indstil

Møbler og udsmykning, Hjem og Have, læder sofa, House Design, Interiør Design, Living Room Kombinerer, Living Room Design, minimalistisk Stue, Modern Living Room, moderigtigt Stue, Stue Møbler, Contemporary udsmykning Stue, Home Design



Fra Belamar samling er denne 4 stykke stue sæt lavet af polstrede mikro fiber og vinyl. Lavet af ovntørrede træ rammer med sammenknyttede webbed baser. Puder er brun mikro fiber. De rammer er dækket i den brune vinyl. Disse puder er overstuffed og er dyb. Det er en stor to tone udseende og komfortable møbler. Set bestå af sofa, loveseat, stol, og Ottoman.

Læs info