Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

lørdag den 30. januar 2010

Jeg er en to-hit Wonder!


Fra AALBC (hvor der er masser af god information om og anmeldelser af bøger!):

\ "Carleen Brice er vendt tilbage til den litterære scene med sin anden roman, Children of the Waters og hun gør et stort plask i litterær fiktion. Hendes klare og medfølende skriftligt stemme er afløst af en roman fuld af kærlighed, tab og familiemæssige forbindelser. Det er historien om to søstre, der var adskilt i mange år på grund af bedrag og omstændighed ....


Denne historie behandler flere temaer; vedtagelse og racemæssig identitet, familie og genforene os, at åbne op for at ændre, at acceptere, hvem du er og vigtigheden af kærlighed mellem mødre, døtre og søstre. Brice var i stand til at trække det hele sammen i en roman, hvor handlingen og karakterisering var fuldt udviklet til at skabe en perfekt pitch. Troværdige tegn, som læseren kunne empathize med og en meget troværdig historie gjort Children of the Waters en meget fornøjelig læse. Carleen Brice bevist med denne roman, at hun ikke er \ "one hit undre \". \ "


Gå her for hele gennemgang (advarsel: masser af spoilere).

onsdag den 20. januar 2010

Havearbejde med Prairie Planter

Havearbejde med Prairie Planter: Hvordan skabe smukke Native Landskaber
af Sally Wasowski


Mens der i biblioteket jeg tog en kopi af denne bog ... Jeg var midt i at skrive om prærie haver som en stil, og det fangede min interesse. Little gjorde jeg klar over, hvad en perle af en have bog jeg var sket på. Læse og skrive, ekspert, og let at anvende, jeg tror, enhver gartner ville drage fordel af at have denne bog på hylderne. Efter at alle, ikke mange af os vokse coneflowers, sort-eyed Susans, og eksperimentere med græs, der allerede?

Generelt hjælper det at vide, at et anlægs oprindelse, og et område, klima-og jordbundsforhold. Du kan dyrke dine planter med svine-in-a-sækken mentalitet, og sandsynligvis har en dejlig have at gøre det (hvis du er opmærksom og omsorgsfuld gartner), men havearbejde kyndig øger din egen glæde såvel som hjælper dig med at få flere succeser . »Havearbejde Med Prairie Planter 'gør netop dette, hjælper du have kyndig med prairie planter.

Kapitlerne tager dig igennem en rejse af forståelse: Del I begynder med \ "At blive fortrolig med Prairies \" giver et overblik over de typer af enge og deres oprindelige regioner. Fra afbildninger af nogle af de haver inkorporere prærien planter og stilarter til en fordeling af fakta om planter og deres vækstvilkår A Prairie, \ "Anatomy of a Prairie \", slutter denne del.

Som du følge skønt hver del og dens kapitler subtile skønhed i dette landskab form begynder at trække dig i, hjulpet af den nemme prosa og de forskelligartede forhold. De omveje, som et stort emne kan medføre, fascinerer. Men forfatteren holder den tæt bundet sammen på en måde, der holder omveje som fristende glimt, samtidig med at den vigtigste vej til at give en ekspert grundlag for at forstå, hvad der definerer en prærie og hvordan gartnere kan bringe denne ind i deres egen landskabsmæssige planer.

Mens stort set en oplysende bog, det er rigt illustreret med fotos af både store og små beplantninger, vilde natur og gardened steder, for at hjembringe de lover, at dette virkelig er en lettilgængelig stil af landskabspleje, med særlige belønninger til os og miljøet . Det er ikke en one-size-fits-all slags haven eller haven bog, og det er noget vigtigt forfatteren, Wasowski, gør det klart. I del II, er læseren hjulpet langs en sekvens af afgørende forhold, som derefter producerer vejledning i at vælge de typer af planter til en bestemt type af prærien. Diskussion af vedligeholdelse får sit eget kapitel. Det synes at være undergang mange velmente prærie / eller eng plads, og så var en velkommen kapitel integration.

Del III i besiddelse af et glimrende afsnit alt om profiler på græs, hvilket gør dette til en ideel volumen til dem, der ønsker at vokse mere græs, i modsætning til græsplænen, i deres haver. Og den brede vifte af forbs, ikke-græsser, gør det virkelig en have bog, med måske en ny vision om, hvordan man bruger mange planter, vi allerede er bekendt med. Savannah træer og buske bagtrop, at skitsere et fuldt spektrum landskab som hearkens tilbage til den oprindelige vækst i vores åbne vidder, nu i vid udstrækning landbrugsjord plettet med forstæder rager frem.

Jeg befandt mig savoring billeder, og planlægger flere af udseendet af en vild prærie haven for mit eget værft. Det indarbejdet alle de hårdt tilkæmpede erfaringer, jeg har oplevet i en ny vision for, hvor min have bedst kan gå og vokse i fremtiden. Opdagelsen af indviklet af prærien plante verden var et dejligt resultat af Poring over sider og historier om de særlige haver. Haveplan illustrationer blev inkluderet for eksempel, og selv ikke den lionshare af bogen, de i høj grad øget værdien af de oplysninger til hjemmet gartnere.

Dette er en bog, jeg vil have på min bogreol, og tror du vil, også. Der har været nogle få bøger jeg vil anbefale så meget til undervisnings-ressource, gartneri ekspertise, og øje for skønhed.


Technorati Tags: haven boganmeldelse, prairie haven

mandag den 18. januar 2010

GARDEN bloggere 'BLOOM DAG-september


Ovenstående billeder er den korte optagelser af nogle af mine blomster:
Host, geranier, koreansk mor, fuchsia, Dokumenteret vinder petunias og Profesion Zinnia



Den lange skud i min September haven


September og sommeren er her endelig. Vi nyde de varme, tørre solrige dage og kølige morgener og aftener.

Den petunias gav ud tidligt i år, uden tvivl på grund af vejret - for meget regn, ikke nok regn. Jeg var virkelig overrasket over Dokumenteret vinder dværg petunias og hvor godt de gjorde. De har været blomstrende non-stop hele sommeren, og jeg behøvede ikke at deadhead dem alle.




søndag den 10. januar 2010

tirsdag den 5. januar 2010

SoundSourZe owner prisen på elguitarer!!!

Vil du købe en elguitar? Så start din søgning på Soundsourze.com. Soundsourze.com sikrer altid fjorten dages fuld returneringsret og hurtig afsendelse. Deres forsendelse kommer altid sikkert frem til dig. De gør en del ud af at indpakke varerne behændigt. Soundsourze.com leverer instrumentet til dig, ligegyldigt om du er meget øvet eller helt nystartet. Gennem Soundsourze.com modtager du hver gang fornuftige priser, solid kvalitet og desuden den bedste service på din el guitar.

Hvadenten du er på jagt efter slagtøjstilbehør, forstærker, elektrisk bas, tangentinstrumenter, mikrofoner eller guitarer, er http://soundsourze.com parat til at levere det. Det er nemt klaret.