Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 31. august 2009

Saadan Fit en Brusekabine

Hvis du ønsker at installere en ny bruser i dit hjem, de første skridt vil være at måle, forberede, og passe til brusebad. Et brusebad kit vil altid komme med installationsvejledningen, som der skal følges for at få det bedste resultat. Her er et par grundlæggende, generelle retningslinjer, der vil hjælpe så godt. Som altid, når den behandler ethvert hjem forbedring projekt, med eller uden professionel hjælp, sikre, at alle dine tilladelser er i orden, før du begynder. Brusekabine montering anbefales ikke til nybegynder gør-det-yourselfers.

Grundlaget for enhver brusebad er brusebad bakken. Bruseren bakken ejer vandet, før det afløb, at holde det fra spreder ud på gulvet. Gør helt sikker på, at området er plan, og at brusebad bakken vil blive støttet. Mange shower bakker er lavet af akryl eller harpiks, som kan være tilbøjelig til at nedbøjning, når den ikke er tilstrækkeligt underbygget. For meget nedbøjning kan føre til et brud på forseglingen mellem bakken og brusebad kabinettet, hvilket medfører en lækage. Undgå dette vanskeligt og dyrt problem fra begyndelsen ved at tage skridt til at sikre, at du har den rigtige form for støtte i de rigtige steder.

Sørg for at du har plads nok under bruseren bakken for dræning pipe at køre. Foranstaltning omhyggeligt at sikre, at du har nok plads til dette. Hvis du ikke bygge dit brusebad gulvet for at være en smule højere for at tillade den korrekte mængde plads til dræning pipe og affald fælde. Sørg for at du har adgang til disse ting, som du installerer brusebad bakken, så du kan tjekke sæler mellem drain af dit brusebad bakken og din drain pipe, før du lukker den op.

Inden du installerer noget andet, skal du sørge for, at alle vægge, der skal indgå i brusebad området har fået en god vand-tilfælde understreget. Du kan vælge at benytte flise eller et brusebad kit med plast væg paneler. Der nogensinde rute du vælger at tage, dette er et afgørende skridt i både forskønne den brusebad samt forebygge vandskade til dit hjem.

Bruseren skærme vil blive installeret sidste. Et godt match er lavet af nøjagtige målinger! Type og størrelse af brusebad skærmen paneler vil afhænge af størrelse og form af bruseren bakken du har købt. De skal passe sammen uden huller.

Bruseren skærme, hvad enten købes separat eller som del af en pakke, vil også få anvisninger fra fabrikanten, der bør følges for et solidt og varigt resultat. Check alle dine caulking og sæler for at sikre, at alt er vandtætte.

Skrevet af James Chapman, direktør for Bella Badeværelser der leverer Bruserum for det britiske marked.

Bella Badeværelser er et online detailhandler dannet med 2 blikkenslagere fra det nordøstlige England. Under hænderne på erfaringerne med brugerdefinerede badeværelse installation og produkter har gjort det muligt for Bella Badeværelser Ltd at kun vælge kvalitet badeværelse produkter til deres online shop. De sælger badeværelse møbler, badeværelse, brusebad og bad relaterede produkter for forbrugerne gennem Det Forenede Kongerige.

Bag Træ tremme Plater

torsdag den 20. august 2009

Top 5 Mest populaere Cars dag, og hvorfor

Der er mange grunde, der gør en bil så populære - den form, det mærke, fabrikat, model, magt under kølerhjelmen, træk ... selv farve og læder sæder. Men der er visse biler at imponere så mange mennesker, at de bliver bedst-sælgere. Sure, en Lamborghini vil aldrig undlader at imponere og en Bentley er altid velkommen på nogen \ 's garage, men de gjorde \' t stille denne liste over de mest eftertragtede biler. I denne liste, det \ 's alt om funktionen, funktioner og ydeevne. Og ja, ...

tirsdag den 18. august 2009

OC Register - AH Nyheder Edition

Takket Sharon Hlapcich, Reporter, til at skrive en artikel om os i sidste uges OC Register - Anaheim Hills Nyheder Edition. Du kan læse artiklen online, klik her.



At se mere af Good Home Construction arbejde, klik her.

For mere pressedækning og publikationer om os, skal du gå til http://goodhomeconstruction.com/press.html.

mandag den 10. august 2009

Se tv viser online gratis!

Mange Singaporeans klager over den lokale tv-drama produktioner de ser hver dag, og hver aften: at kvaliteten af produktionen er faldet! For mig, det er aldrig et problem, som jeg ikke længere se lokale produktioner, lige siden jeg opdagede Spreety TV Online: Watch TV Shows Online Gratis!

Spreety TV Online tilbyder en sådan omfattende og spændende suite af nyheder, film, sport viser, dokumentarfilm og mange andre viser fra alle genrer helt gratis, at det er simpelthen utrolig! Hvad venter du på? Dump, at tv og sammen med mig Spreety TV nu!

søndag den 2. august 2009

Porritt afskedssalut paa ministre

Regeringen er blevet beskyldt for ikke at udvikle en grøn økonomi i det 21. århundrede af sine egne afgående rådgiver om bæredygtig udvikling.

Sir Jonathon Porritt, der forlod sin rolle i weekenden kritiserede ministre for miljø og social retfærdighed, og for ikke at beskytte UK velstand.

Han fortalte BBC de største problemer var i statskassen, forretningsservice og transport afdelinger.

Regeringen sagde, at det var en "stærk record" på miljøpolitik.

Lovlydige skam

Sir Jonathon fortalte BBC miljø analytiker Roger Harrabin at de tre afdelinger fremhævet var dogmatisk således en forældet Thatcher-model for økonomisk vækst, uanset om de sociale og miljømæssige konsekvenser.

Business Secretary Lord Mandelson havde været særligt fjendtligt indstillet over for begrebet bæredygtig udvikling, Sir Jonathon også hævdet.

"Regeringen har fået helt forført af [Thatcher] økonomiske model det arvede i 1997"


Sir Jonathon Porritt

Harrabin 's Notes: Porritt ' s pop

Han sagde, at der havde været en massiv manglende politisk lederskab, med elementer af dybe hykleri, og at Storbritannien var en af verdens førende inden for grønne retorik.

På centrale spørgsmål som brændstof politik Labour ministre bør føle en overholder skam, siger han.

Sir Jonathon sagde: "Regeringen fik fuldstændig forført af [Thatcher] økonomiske model det arvede i 1997. Det følt model bør køre fuld på.

"Denne model er fjendtligt indstillet over for en bæredygtig udvikling, hvor du ikke tilbagediskonteringsformål faktorer om mennesker 's velfærd og af miljøet.

"Hvis du ser på, hvad statskassen har gjort siden 1997, er det dogmatisk at forsvare den model af forbruget drevet økonomisk vækst, uanset om nogle af de omkostninger, vækst genererer."

Vækstmuligheder

Han har også angrebet regeringen om energifattigdom, børnefattigdom, Irak-krigen og Trident missil system.

Sir Jonathon blev udnævnt til formand for Bæredygtig Udvikling Kommissionen ved Tony Blair 's regering i 2000.

Vores korrespondent sagde, at det var en meget dyb kritik af en person, der havde observeret regeringen close-up i meget lang tid.

En talsmand for ministeriet for energi og klimaændringer, sagde: "Den britiske 's ledelse om klimaændringer er forankret i en stærk registrere derhjemme.

"Vi 're flytter længere og hurtigere, drevet af en 2050 80%, som opstillet i lovgivningen og stærkt engagement om klimaændringer i fryseren.

"Jonathan Porritt sidste uge roste vores Low Carbon overgangsplan, som er støttet af aktive skridt for at sikre, at virksomheder i UK håndteringshåndtag vækst-og jobmuligheder i nukleare, vedvarende, elektriske biler og andre vækst industrier."