Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 30. september 2009

So Simple

Jeg faldt i kærlighed med alt om denne meget enkle soveværelse kendetegnet oven i Chicago i går ...
Når jeg får snuble i at designe et rum, er det rum som dette, at minde mig om, at nogle gange jeg overthinking. Nogle gange, enkle virkelig bedre - den varme skov og store teksturer holde det hyggeligt og interessant uden overvældende, og jeg er helt vild med den måde, de bruges skærmene til at skabe privatlivets fred i denne ophøjede plads. Bemærk den sorte trim højt op? Elsker den.

* For en plads lidt mere om den glamourøse side, så glem ikke at tjekke min Værelser fra banens posten i dag over på LoftLife!

onsdag den 23. september 2009

Sommerferie paa et budget

Jeg har haft nogle uncomplimentary ting at sige om Jon og Kate Gosselin og beskæftige sig med Djævelen, der er deres reality show på TLC. Men selv jeg tror, at dette er ud over det blege:
Som om Kate Gosselin ikke har nok til at beskæftige sig med i hendes liv, med otte børn, og en ubehagelig offentlig skilsmisse. Nu er hun fik hecklers slog lejr uden for hendes Pennsylvania hjem efter en tur til New York City.

Et par håne-glade mennesker holdt op tegn foran Gosselin's Wernersville, Pa, hjem på onsdag, fortæller den virkelighed mor deres syn på hendes liv. \ "Det er ikke Jon. Det er ikke Kate. De eneste tabere er de 8, \" tegnet læse.

Us Magazine fortæller, at hjemmet er blevet en stadig mere populær sightseer mødested, med flere og flere mennesker faldet eller kørsel af hver dag.

\ "Hey, honning, hvad vil du gøre for ferie i år? \"

\ "Jeg har en idé! Let's go lejr ud over vejen fra nogle C-liste reality show berømthed, vi aldrig har mødt, og hold op selvglad, fordømmende tegn om ting, der er ingen af vores goddamn business! Hvem er med mig?! kids!? \ "

\ "YAAAAAAAAAY! \"

Jeg fik nyheder til dig hecklers: de otte er ikke de eneste tabere.

torsdag den 17. september 2009

Fodboldspiller \ 's bror fundet doede

Den yngre bror til Aston Villa og England fodboldspiller Luke Young er fundet død efter en aften i byen på ferie på Kreta.

søndag den 13. september 2009

Hjemmeundervisning undersoegelse

En undersøgelse har konstateret, at hjemmet uddannede børn score langt over almindelig skole børn.

Læs nyheder her, eller han rapporten her.

tirsdag den 8. september 2009

Amagerbanken udlodder præmie for 25000,-

Tina smider tøjet og..... fortæller om sit yndlingssted på Amager, og hvorfor det det er det.
Det samme kan du gøre. Upload billeder taget på Amager og fortæl om hvorfor stedet er specielt. Amagerbanken udlodder en præmie til en værdi af hele 25000 kroner. Klik ind og se hvordan, det kan gøres.
Amagerbanken udlodder denne præmie i forbindelse med deres reklame for BASIS
Tina smider tøjet og.....

onsdag den 2. september 2009

Taiwan mudslide overlevende fundet

Omkring 700 mennesker mangler i Taiwan efter Typhoon Morakot er fundet i live, men frygter stadig for hundredvis af andre.