Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 22. februar 2010

Indonesisk Pork disponeret - Anti-Rester


Kom forbi overflod af kalkun madrester og finde noget, som appellerer til et houseload (inklusive mig selv) af kold-syge, der næsten ikke kan smage noget skabt noget af en udfordring, men det blev mødt af et lækkert fad jeg havde ikke gjort i et stykke tid-indonesisk sad. Sate er en ret, som kan laves med kylling svine-eller oksekød, men jeg plejer at bruge svinekød, det er en dejlig skifte fra kylling og udbenet land stil ribben har den perfekte blanding af magert og fedt at være hverken tør eller fedtet, og Du kan ofte finde dem på salg. Hvis du ikke kan finde udbenet ribben, så enhver nedskæring af svinekød lænd vil arbejde.


I vores familie, er stjernen i denne parabol ikke kødet (som er lækkert), er det forbløffende peanut sauce, som hæver ringe krukke jordnøddesmør til nye højder med tilføjelsen af et meget få fælles ingredienser. Jeg altid det dobbelte af sauce, fordi det er stor efterspørgsel på - en kombination af glat, cremet, sød og krydret-tjente over langkornet og vilde ris, det er perfektion!

Hvordan kan jeg vide det var det rigtige valg for at slå sidesten-og-kold-dødvandet? Fordi før jeg kunne endda få et billede, det hele var gået! Giv det en prøve, vil du ikke være ked af (og don ' t regne med madrester)!

Indonesisk Sate

£ 2 i land stil udbenet svinekød ribben, skåret i ensartet størrelse stykker (du kan bruge bidder af kylling i stedet)
3 spsk sojasovs
3 spsk sherry
1 / 2 tsk sad krydderier (jeg fik det fra Penzey's og det tilføjer en masse af smag, men hvis du ikke har det, det er okay)

3-4 fed hvidløg hakket
1 spsk olivenolie
1 kop glat jordnøddesmør
2 spsk brun farin
2 spsk sojasovs
1 1 / 2 -2 kopper kyllingesuppe
saft af 1 / 2 lime
1-2 tsk rød peber flager

Bland soya, sherry og krydderier i en zip-loc pose og lægge svinekød kødstykker i at marinere i en time eller deromkring. I mellemtiden gør peanut sauce. Sauter hvidløg i olivenolie. Rør jordnøddesmør, hvorefter der tilsættes brun farin, soya, omrøring, til at optage. Langsomt røre i kyllingesuppe, indtil saucen har konsistens du ønsker. Opsigt i limesaft og derefter tilføje peber flager lidt ad gangen, indtil det ønskede niveau af varmen er nået. Hold saucen varm. Fjern kødet fra marinaden, sted på slagtekyllinger gryde og støvregn med olivenolie. Stege kød indtil gjort, vendte stykker som nødvendigt. Servér kød med sovs og ris.