Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 22. september 2010

torsdag den 16. september 2010

Renovering kan vaere haardere end at opfoere nye


Hvis jeg var nødt til at vælge netop et ord af renovering af boliger rådgivning, vil mit valg være enkle. Pas. Større renoveringer ikke kun i besiddelse af en masse potentiel risiko, men det er den værste form for risiko, fordi det er skjult.
Renoveringer ser så let på afstand, og det er det bedrag. Jeg regelmæssigt får emails fra intelligent, succesrige mennesker fanget i renoveringer gået galt, og jeg kan fortælle dig, at det er en smertefuld, dyre og følelsesmæssigt invaliderende ting. Renovering mareridt er let at falde ind, og de er traumatisk nok, at de er værd deres yderste for at undgå. Det er grunden til jeg var nysgerrig, da jeg opdagede en fyr kaldte sig en renovering coach.
Reiner Hoyer (www.the-renovering-coach.com; 888-688,8864) er hans navn, og jeg har været dimensionering ham op lige siden september. Jeg har aldrig set nogen gøre hvad han gør, men jeg ville ønske jeg gjorde. Reiner gør et godt stykke arbejde. Verden har brug for flere mennesker som ham. Han udnytter årtiers ordregivende erfaring til at fungere som en uafhængig renovering advokat - ikke en builder - hjælpe boligejere opnå succes renoveringer til rimelige priser. Er det ikke hvad entreprenører er meningen at gøre? Nej, ikke nødvendigvis, til og forstå, hvorfor du nødt til at se under overfladen af renoveringen virksomhed.
First off, forstå, at jeg ikke er her for at bash entreprenører. Nogle af mine bedste venner er i branchen, og jeg ved, at de arbejder hårdt og forfølge fair. Når det er sagt, succes, hvad de gør afhænger af deres dygtighed og ærlighed. Tag disse to, nøgleattributter ud af ligningen, dog, og du har problemer. Ved jeg, fordi jeg har set det. Mange renovering mareridt foråret fra en mangel på disse to dyder, og det bør føre dig til nogle vigtige spørgsmål.
Kender du virkelig dig en potentiel kontrahent godt nok til at stole på ham med din check bog? Har du virkelig kender bygningen virksomhed godt nok til at se tekniske problemer, der kommer og undgå det? En entreprenør's rolle er at koordinere de forskellige fag, så debitere dig mere end udgifterne til materialer og arbejdskraft. Kender du nok til at vurdere, om eller ikke dit job er blevet prissat med ærlighed eller grådighed?
En god renovering coach typisk sparer mere, end de omkostninger ved at banke finansielle fluff ud af polstrede omkostningsskøn og ved at strømline unødigt dyrt og kompliceret renovering begreber. Oprettelse af en effektiv aftale, enighed om fair priser, oprettelse af en retfærdig betaling skemaer og behandle byggetilladelser spørgsmål og kode overholdelse detaljer er alle områder, hvor jeg har set Reiner hjælp. Der er noget andet også. En god coach sparer husejere fra dem selv.
Mens inkompetence og uærlighed af entreprenører kan foder til succesrige tv-shows, er dette billede ikke komplet. Mindst lige så meget boligejer Sorg er forårsaget af boligejere selv. Overdreven begejstring, selvtillid, mangel på en praktisk renovering vision og cheapskate holdninger er de fire mest almindelige måder boligejere regelmæssigt skyde sig selv i foden. Når du partner med en renovering coach, har du jo gøre det med tilstrækkelig ydmyghed til at acceptere det faktum, at du sandsynligvis ikke kender så meget som du tror, du gør. Himlen hjælpe know-it-alls.
Af alle juridiske områder af vores økonomi, er renoveringen business langt den farligste og mindst reguleret. Tens og endda hundredtusindvis af dollars på spil på arbejdspladser overalt, med tilbud ofte afsluttet mellem virtuelle fremmede på andet end en masse håb, en hurtig håndtryk og en tandløs stykke papir forklædt som en kontrakt.
Sommetider disse aftaler arbejde ud, og nogle gange de ikke. Her i Canada, er vi vant til regeringens beskyttelse mod farer af enhver art, men mens du venter på en meningsfuld hjælp fra storebror i renovering spillet, kan du bare overveje en lille tredjepart fortalervirksomhed.

søndag den 12. september 2010

Unikke funktioner for online betaling Af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com

Unikke funktioner for online betaling Af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com

I dag oniine betaling næsten alle på internettet er fortrolige med Online Betaling, da nogle, mens der chattes vil blive fortalt, at der er den nyeste gadget, der ikke er så dyrt og kan købes fra Amazon.com, så historien bliver ved og ved og dermed funktioner og fordele for online betaling vises.

Hvad er kendetegnene for Online Payment?












1. Allestedsnærværelse

Online betaling er allestedsnærværende, hvilket betyder, det er tilgængeligt næsten overalt på alle tidspunkter. For eksempel, tv og radio, når de ønsker at modtage din betaling før i gamle dage skal du gå til et bestemt sted, som en bank eller Western Union udløb at betale dem for deres varer. Til en forbruger, reducerer det koster, grundighed og tid, har de til at forlade internettet for at købe noget der ikke længere, det er der allerede bare venter på dem.

2. Global Reach

Det krydsede kulturelle og nationale grænser. Udsigten størrelse svarer nu på størrelse med online verdens befolkning. Så længe de kan få adgang til internettet, de har midler til at betale dig for dine produkter og tjenester, hvad enten det engros og detailhandel.

3. Universal Standards

De er standarder i hele verden. De er delt rundt omkring i verden, og accepteret som normen i hele verden.

4. Interaktivitet

De er nu mulighed for tovejs-kommunikation, købmand og forbruger kommunikation. Næsten alle IM (internet messaging) Værktøjet kan benyttes til at klarlægge ordrer, stille spørgsmål, der aldrig har været muligvis bedt beskæftiger sig med andre offline-metoder. Email kan være et effektivt salgsværktøj så godt som det udrydder den forvirring og tvivl om dine produkter og tjenester, og lige der, og så kan du forvandle en Tvivler i en forbruger næsten ligesom at det samme.

5. Information Density og rigdom

Alle de samlede og kvaliteten mængde information er tilgængelige for alle markedsdeltagere, forbrugere og handlende. Online-betalinger reducerer indsamling af oplysninger, lagring, kommunikation og forarbejdningsomkostningerne. Samtidig øger hastigheden af leveringen af rettidige og præcise oplysninger, hvilket gør det mere nyttigt og værdifuld end nogensinde til kunden. Det er også reduceret rejseudgifter og udgifter på en del af den handlende, ved hjælp af webcams kan du se og høre dine produkter og tjenester, der er beliggende millioner af miles væk fra din computer.

6. Personalization

Teknologien til Online Payment øget individualisering på denne måde, med brug af IM (Instant Messaging) og chat værktøjer kan købmanden chatte online med webcam og kan se hver enkelt ansigt til ansigt. Købmanden kan holde på den ene side den vare, han / hun ønsker at sælge og vise det til kunden online via webcam. Det slår de traditionelle metoder for at sælge, kan disse gøres ved hjælp af teknologi.

Første version på:
Unikke funktioner for online betaling Af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com

William Nabaza af www.Nabaza.com specialiseret sig i områder, webhosting, webmaster værktøjer, netpreneur's artikler og ressourcer. Skiller sig ud som en freebie leverandør, forretningsmulighed udbyder og lignende. Besøg hans hjemmeside på www.Nabaza.com eller kontakte ham direkte på william@nabaza.com eller support@nabaza.com


Nabaza.com | Markedsplads | Gratis Hosting Blogs | Nabaza Forums | Generel Directory | William R. Nabaza 's Blogs | Blogs af William Nabaza | Weblord's Blogs




Nabaza.com | Markedsplads | Gratis Hosting Blogs | Nabaza Forums | Generel Directory | William Nabaza's Blogs | Blogs af William Nabaza | Weblord's Blogs

Gratis Magasiner
Funny Videos
server oppetid overvåge
web hosting
Gratis kundesupport
spørge
Nyheder VideoAppTray
Samar LeyteMafiawar: Weblord MafiaCalling CardsFitness
Computing
Finance
EntertainmentGod
online, udbetaling, e-handel, e-handel, shop, shopping, kredit, kort, penge, penge
online, udbetaling, e-handel, e-handel, shop, shopping, kredit, kort, penge, penge

tirsdag den 7. september 2010

Tilbage til Jungle


Alt det kræver er to uger for en automatiseret South Florida haven til at blive en Jungle løbet af sommeren.

Jeg kom tilbage fra min ferie i går, og jeg fandt min have i komplet kaos, tilgroede, fuld af ukrudt og et par tilskadekomne fra varmen. Vil tage et par uger før jeg kan få plads tilbage i form. Jeg startede i morges med forhaven, men varmen og myg var intens, alt hvad jeg kunne gøre, var et par timers arbejde.


Et dejligt overraskede var min bananplanter, alle tre voksne planter havde frugter, jeg håber de ikke modne på samme tid.