Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 12. september 2010

Unikke funktioner for online betaling Af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com

Unikke funktioner for online betaling Af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com

I dag oniine betaling næsten alle på internettet er fortrolige med Online Betaling, da nogle, mens der chattes vil blive fortalt, at der er den nyeste gadget, der ikke er så dyrt og kan købes fra Amazon.com, så historien bliver ved og ved og dermed funktioner og fordele for online betaling vises.

Hvad er kendetegnene for Online Payment?












1. Allestedsnærværelse

Online betaling er allestedsnærværende, hvilket betyder, det er tilgængeligt næsten overalt på alle tidspunkter. For eksempel, tv og radio, når de ønsker at modtage din betaling før i gamle dage skal du gå til et bestemt sted, som en bank eller Western Union udløb at betale dem for deres varer. Til en forbruger, reducerer det koster, grundighed og tid, har de til at forlade internettet for at købe noget der ikke længere, det er der allerede bare venter på dem.

2. Global Reach

Det krydsede kulturelle og nationale grænser. Udsigten størrelse svarer nu på størrelse med online verdens befolkning. Så længe de kan få adgang til internettet, de har midler til at betale dig for dine produkter og tjenester, hvad enten det engros og detailhandel.

3. Universal Standards

De er standarder i hele verden. De er delt rundt omkring i verden, og accepteret som normen i hele verden.

4. Interaktivitet

De er nu mulighed for tovejs-kommunikation, købmand og forbruger kommunikation. Næsten alle IM (internet messaging) Værktøjet kan benyttes til at klarlægge ordrer, stille spørgsmål, der aldrig har været muligvis bedt beskæftiger sig med andre offline-metoder. Email kan være et effektivt salgsværktøj så godt som det udrydder den forvirring og tvivl om dine produkter og tjenester, og lige der, og så kan du forvandle en Tvivler i en forbruger næsten ligesom at det samme.

5. Information Density og rigdom

Alle de samlede og kvaliteten mængde information er tilgængelige for alle markedsdeltagere, forbrugere og handlende. Online-betalinger reducerer indsamling af oplysninger, lagring, kommunikation og forarbejdningsomkostningerne. Samtidig øger hastigheden af leveringen af rettidige og præcise oplysninger, hvilket gør det mere nyttigt og værdifuld end nogensinde til kunden. Det er også reduceret rejseudgifter og udgifter på en del af den handlende, ved hjælp af webcams kan du se og høre dine produkter og tjenester, der er beliggende millioner af miles væk fra din computer.

6. Personalization

Teknologien til Online Payment øget individualisering på denne måde, med brug af IM (Instant Messaging) og chat værktøjer kan købmanden chatte online med webcam og kan se hver enkelt ansigt til ansigt. Købmanden kan holde på den ene side den vare, han / hun ønsker at sælge og vise det til kunden online via webcam. Det slår de traditionelle metoder for at sælge, kan disse gøres ved hjælp af teknologi.

Første version på:
Unikke funktioner for online betaling Af: William R. Nabaza af www.Nabaza.com

William Nabaza af www.Nabaza.com specialiseret sig i områder, webhosting, webmaster værktøjer, netpreneur's artikler og ressourcer. Skiller sig ud som en freebie leverandør, forretningsmulighed udbyder og lignende. Besøg hans hjemmeside på www.Nabaza.com eller kontakte ham direkte på william@nabaza.com eller support@nabaza.com


Nabaza.com | Markedsplads | Gratis Hosting Blogs | Nabaza Forums | Generel Directory | William R. Nabaza 's Blogs | Blogs af William Nabaza | Weblord's Blogs




Nabaza.com | Markedsplads | Gratis Hosting Blogs | Nabaza Forums | Generel Directory | William Nabaza's Blogs | Blogs af William Nabaza | Weblord's Blogs

Gratis Magasiner
Funny Videos
server oppetid overvåge
web hosting
Gratis kundesupport
spørge
Nyheder VideoAppTray
Samar LeyteMafiawar: Weblord MafiaCalling CardsFitness
Computing
Finance
EntertainmentGod
online, udbetaling, e-handel, e-handel, shop, shopping, kredit, kort, penge, penge
online, udbetaling, e-handel, e-handel, shop, shopping, kredit, kort, penge, penge