Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

tirsdag den 26. oktober 2010

Vinter Retur og foredrag Fiasco

Vinter tilbage i går aftes med et par inches af sne, og normalt tager vi kolde i stiv arm med vores Vermont Castings ovnen til at holde os varme. Men lige før den kolde ankom nogle stærke vind blæste ind Handyman havde netop for nylig givet røgrøret føres sin foråret rengøring og sikrede nogle hardware klud til skorstensåbningen at afskrække den årlige nestmaking aktiviteter stære omkring her. Kan du gætte, hvor historien går endnu?

Som en familie, vi var samlet i stuen og har en diskussion, mens vindstød af vind, der blæste udenfor resulterede i en pludselig infilling af røg. Værelset var påfyldning af røg! Min mand (aka Handyman her) sprang op ... gik for at se, om taget ville give mulighed for at klatre op for at se, hvad det var. Tag for glat fra regn ... løbe tilbage i stuen og derefter går videre til trække alle de brændende logs fra ovnen. Resten af os stod hjælpeløst og cluelessly rundt. Men røgen var at komme til kvælning niveau, så vi åbnede døre og vinduer. Selv om jeg var nødt til at kort lukke hoveddøren, som vindene blæste aske rundt.

Logger endte ude på forhave, komfur og brand blev lukket ned, var stumper af aske fejet op, og placere luftet ud. Hele endte godt ... bortset fra, at vi er lidt kølig for varigheden af den kolde snap. Vi formode, at de vindstød blæste hardware klud i skorstenen og tilstoppet det. Venter på dårligt vejr til at gå for at rydde røret.

Jeg elsker en brændeovn, men du kan se det kan have sin negative side.