Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 26. december 2008

Hvorfor Management er som en GPS

 Neverlost01

Jeg var i Dallas i sidste uge at lette en workshop. Tre af os gik til middag, overskrift til en restaurant anbefalet af hotellets receptionen personale. Føreren, Terry Starbucker , havde en udlejningsbil med en Aldrig Lost GPS enhed.

Som vi kæmpede for at finde de nærliggende restaurant, vi gjort adskillige viser, at GPS ikke agtede for os at gøre, og det havde til genberegne ruten.

Tja, det viser sig, at restauranten var lukket, men det er ikke det, domineret vores In-Car samtale. Det var GPS.

Workshoppen var omkring ledelse, så ledelsen var toppen af sind, endog som vores brystflæsk var ønsker vi ville fokusere på at finde aftensmad. Vi begyndte at tale om, hvordan GPS siger, "omregne rute", når vi træffer en forkert drejning. Og så det ramte os, at dette er det væsentlige, hvad ledelse handler om.

Hver dag, vores medarbejdere, kolleger og ledere rejse gennem deres dage. Sommetider vi træffer de rigtige sving og nogle gange får vi ud af kurs. Nogle gange på grund af barrierer og opdelinger, en ny rute er nødvendig, selv når vi er på rette vej.

Great forvaltning er proaktiv handling for beregning af de bedste vej fremad for alle mennesker og processer vi touch.

jeg gerne, hvordan GPS bruger den samme behagelige tone uanset hvor mange gange vi hælder kørt af sporet. Ledere ville være godt tjent til at lære af dette. Genberegning af rute er en normal daglig ledelsesopgave, og bør ikke være en kilde til irritation eller frustration. Det er derfor, vi er her, og hvorfor vi er behov for. At være en til at tage initiativ og har fremsyn for konstant at genberegne og hjælper organisationer med at finde vej.

Ingen kommentarer: