Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 31. december 2009

Den Jake Gyllenhaal vs Elmo face off og en uddannelse - A Review

Det har gjort mig opmærksom på, at nogle mennesker - og jeg nævner ingen navne - er at foretage sammenligninger mellem Jake Gyllenhaal og Elmo, også tyder på, at Elmo er foran på cuteness skala. Jeg er enig i, at Elmo er utvivlsomt hairier end Jake, og faktisk rødere end Jake, men er han cuter? Er han så god i køkkenet? Hvad ser han ud i spandex?



Bemærk venligst, at Leona Lewis, en vinder af X-Files eller X Factor, når de bliver spurgt om hendes seneste berømthed knuse ikke gå helt smattet-eyed over Elmo: "jeg har lyst til Jake Gyllenhaal. Han er varm, og jeg vil gerne høje, barske fyre. " Kunne Elmo nogensinde kan betegnes som "robust"?



Når Fran af Travis spurgte folk til at stemme på Jake's hotness, han sammenligne en shirtless Jake med en shirtless Elmo? Åh nej. Og mange tak til Aggiegurl for at sende et billede af dette øjeblik fra On The Road show. Og tak til Gretchen for at finde det.


En uddannelse - et mellemspil

Jeg endelig kom til at se en uddannelse her i aften, der måtte forlade premiere screening tidligt. Den blev bragt hjem til mig, hvor meget det hele følelsen af en film kan ændre sig under den magiske proces med filmproduktion. Jeg så en scene er filmet i Oxford for dette, som ville have fuldstændig ændret løsningen af denne historie, for os og for de tegn. Måske er denne scene blev ikke filmet med alvorlige hensigt det ender i den endelige version, men uanset dette, jeg så det som sådan, og når aften så jeg den afsluttende scene, der manglede noget fra det. Naturligvis er det svært at tale om dette uden at give noget væk af historien, og så vil jeg ikke. Men det fik mig til at indse, hvordan de forskellige film kan virke, når du har været så heldige at have set en del af det filmet.


Med hensyn til den færdige film i teatret i aften, var jeg ikke helt sikker på om det. Jeg troede, Carey Mulligan og Alfred Molina var fantastisk (hvilket gør mig meget interesseret i at se Carey i Brothers og Alfred i Prince of Persia), men Peter Sarsgaard's støbning vist sig at være en sjældenhed for mig. Han var sexet og urbane og kiggede hver tomme den del, der når ud på gaderne i London og Paris. Og dog, så snart Peter flyttet indendørs, for mig, han var ude af sted. Vægten syntes ikke rigtigt, at humor var ubehageligt - forførelse af Jenny mindre troværdig, mere akavet. Peter er en fantastisk, karismatisk skuespiller og jeg venter stadig på ham for at have den rolle, han fortjener. Dette var et skridt fremad for sikker. Et kæmpe skridt for Carey.


Det er altid underligt at se din hjemby i en film og Oxford er en karakter i sin egen ret i en uddannelse. Jeg kunne godt lide det, og jeg er meget taknemmelige for det satte Peter og Carey her. Jeg ser frem til at se, hvordan denne film, og dens aktører, der har fået priser sæson. Kunne vi se, Jake og Peter konkurrerer om de samme priser?

Indeholder billeder af IHJ, WDW og BBMISwear. Gæsteoptræden af Elmo.

onsdag den 30. december 2009

Skull Wallpaper

Skull Wallpaper - Bronze Flock om olieforurening. Underskriften papir byder kranier i et reflekterende bronze, dyb bunke fløjl på en utrolig lys-fange, iriserende base, bruger forfærdelig dyre blæk, der skifter farve, når du går forbi det - ved hjælp af røde, grønne, sorte og guld - ligesom en olieforurening. Trykt på ikke-vævede papir.
Skull Wallpaper

søndag den 20. december 2009

Genoplad weekend

Det er en anden runde af infiltration gigs af FTI ... denne gang jeg touringdown syd.

Amped & Revamped, they're vært for en gruppe af verdensklasse handlinger globale kunstnere, der lover et helt nyt niveau af erfaring, denne gang.

Sunset Udsigten fra mit værelse på Holiday Inn Melaka mens de venter på natten falder.


Plettet dette netop som jeg var på vej ud af hotellet omkring midnite ........

.

.

.

.

.



The Eye om Malaysia; Tidligere i Titiwangsa, har KL blevet flyttet til et hjørne ved havet her i Melaka ..... spekulerer på, hvad sorta 'View' i Malaysia vil man få at se herfra.

Anyway, ankommer til spillestedet kun 10 minutters kørsel væk på Melaka Raya området. . . .


Pure Bar er allerede Pumpin 'med musik og diskoteksgæster ", når vi ankommer



Den realRECHARGE room



DJ Sid Vicious på dækket, udlejning off hans beats






Diskoteksgæster i denne historiske by er sikker på, at der sker en masse, som de stadig er queing for indrejse, når det er allerede ved at være 2!


Party People gettin på ned Vid musikken .= =



Tidligt næste morgen, vi cabut ned til det område, JB.



Ca. 5 klubber er anbragt på dette sted, så bare forestille menneskemængden




LUSH; det stadium, JB


Imod gæster i sit største værelse er dette:

.

.

.

.

.

Den uber-cool tåge fremskrivning ved indgangen




En indsamling af JB clubbers







Sid Vicious svedtendens hans! # $% Rabat i disse varme venue







Kylie Chapman - den emcee .... taler super flydende canto at fyre og onkler gå hele vanvittig over hende.
Der var engang en onkel, der henvender hende med blomster og en bamse, da vi var på vores drinks.





CK & bande






Sid's onde tvilling & sidekick




JB gals




En af de bagmænd støttet med et stærkt team bag begivenheder som disse; Calvin Khoo


At det hele LIVE til dig i 8 Spændende Locations with1 Definitive Experience.

Se dig i Blanc (Heritage Row) morgen nite (Oct, 30) for en anden runde af

Recharge


fredag den 11. december 2009

Til fuglene


(Ron Løg 'Pigeon Loft, Albany)
Jeg har altid elsket kolonihaver og i særdeleshed de små skure, der er bygget videre på dem. Disse er snedig assemblager af som-fundet byggeelementer, gamle døre, vinduer og træ paneler surret sammen til at gøre hybridiserede, miniature-huse.


(Joe Bridges's Racing Loft, Timsbury, UK)

Den samme stamme af hjemmelavet ad-hocism eksisterer i verden i duehus kun med den ekstra interesse for obsessiv duer amatør smidt i. De fotografier, der ledsager dette indlæg er taget herfra - en syd Western Australian Pigeon amatør's (som kendte? ) hjemmeside, katalogisering lofts fra hele verden.


(Graham Britton's Garden Loft, Newborough, UK.)

De er en dejlig samling, en gruppe af miniature bygninger lige fra næsten Miesian enkelhed af en øverst på denne post (som ejes af den fabelagtigt navngivne Ron Løg) gennem Mittel europæisk stil hytter til den (lidt affældige) LA poolhus stil hems neden under.


(Fred Thompson's Poolside Loft, Western Aust.)

Der er en stærk følelse, at lofts er langt mere ekspansiv og luksuriøse end påkrævet. De er klart et udtryk for ejerne obsessiv kærlighed brevduer og det engagement, det tager at uddanne dem. I verden af due dristig fuglene er 'talent', og disse lofts er deres Bel Air boliger. De er langt fra terrassen på taget lofts af den nordlige England stereotype alligevel, og udtrykket Loftet er en lidt misvisende. Disse huse i deres egen ret.


(Advanced duehus diagram, Via)

Sitet indeholder også oplysningerne om de enkelte amatør's kost og træning skal du være interesseret. Hver har en personlig profil giver et indblik i en mærkelig verden af obsessiv fødesøgningsmønstre og lidt sjofel klingende terminologi (\ "ægtefællens død haner \"). Som de fleste hobbyer det er en slags parallelt univers, en hvor mennesker bygge huse til de fugle, der lever i, der er helt sikkert en meget pænere end deres egen.


(Joe Baker's Racing Loft, Hereford, UK)

onsdag den 9. december 2009

Jeg foeler latterligt, men jeg tror, alle andre ser cool

Jeg kan ikke finde ud af at tage legit billeder af mig selv for denne blog. Jeg har prøvet i 3 år til at tage billeder af mig selv at blive optaget i \ "Jeg er så cool jeg tage billeder af mine søde tøj \" blog-verden, men jeg har slået fejl. 1. Jeg er for usikker til at trække af den kølige udgør. 2. Jeg kan aldrig få de rigtige vinkler og 3. Jeg glemmer. Jeg forstår, hvad der er cool, jeg kan bare ikke levere min gode borgere. min indre nørd i sidste ende regerer.

ikke desto mindre, her var min halt forsøg i aften. Spanky kunne ikke få hende krus ud af de skud, om jeg blev stående eller siddende. hun er sådan et kamera hore, du har ingen idé. (tjek den plast baseboards. så classy.) jeg heller ikke mærke til spejlet split indtil jeg uploadede billeder ... note til sig selv, tilpasse næste gang.


se på Spanky. Jeg forsøger at se sød med sløjfe på mit hoved og Spanky ønsker spejl tid.


den store f vender kameraet på hende, og hun synes bedøvet. hun har brug for nogle store dame tid dvs grooming. tjek den whiskers.


Tom's Ombryd støvler, sorte bukser Forever 21, kjole ... øh, jeg flåede tag ud, og min vielsesring.

faithsalutes møde Killers i dette.

tirsdag den 1. december 2009

Ride Times To-6x6-$ 100

$ 8 s / h
at købe klikke på \ "køb nu \"-knappen for at betale med PayPal eller kreditkort