Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

fredag den 11. december 2009

Til fuglene


(Ron Løg 'Pigeon Loft, Albany)
Jeg har altid elsket kolonihaver og i særdeleshed de små skure, der er bygget videre på dem. Disse er snedig assemblager af som-fundet byggeelementer, gamle døre, vinduer og træ paneler surret sammen til at gøre hybridiserede, miniature-huse.


(Joe Bridges's Racing Loft, Timsbury, UK)

Den samme stamme af hjemmelavet ad-hocism eksisterer i verden i duehus kun med den ekstra interesse for obsessiv duer amatør smidt i. De fotografier, der ledsager dette indlæg er taget herfra - en syd Western Australian Pigeon amatør's (som kendte? ) hjemmeside, katalogisering lofts fra hele verden.


(Graham Britton's Garden Loft, Newborough, UK.)

De er en dejlig samling, en gruppe af miniature bygninger lige fra næsten Miesian enkelhed af en øverst på denne post (som ejes af den fabelagtigt navngivne Ron Løg) gennem Mittel europæisk stil hytter til den (lidt affældige) LA poolhus stil hems neden under.


(Fred Thompson's Poolside Loft, Western Aust.)

Der er en stærk følelse, at lofts er langt mere ekspansiv og luksuriøse end påkrævet. De er klart et udtryk for ejerne obsessiv kærlighed brevduer og det engagement, det tager at uddanne dem. I verden af due dristig fuglene er 'talent', og disse lofts er deres Bel Air boliger. De er langt fra terrassen på taget lofts af den nordlige England stereotype alligevel, og udtrykket Loftet er en lidt misvisende. Disse huse i deres egen ret.


(Advanced duehus diagram, Via)

Sitet indeholder også oplysningerne om de enkelte amatør's kost og træning skal du være interesseret. Hver har en personlig profil giver et indblik i en mærkelig verden af obsessiv fødesøgningsmønstre og lidt sjofel klingende terminologi (\ "ægtefællens død haner \"). Som de fleste hobbyer det er en slags parallelt univers, en hvor mennesker bygge huse til de fugle, der lever i, der er helt sikkert en meget pænere end deres egen.


(Joe Baker's Racing Loft, Hereford, UK)