Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

tirsdag den 31. august 2010

Den tredje Protest paa 26 Federal Plaza Igen Arizona Anti-Immigrant Law

Med deres tredje ugentlige protest Arizona drakoniske lovgivning mod indvandrerkvinder 56 kvinder og mænd underkaste sig anholdelse. Deres protest vil fortsat ugentligt. Stay tune for næste tirsdag.


video af Rafael Martínez Alequín til dit Free Press

søndag den 22. august 2010

Fyret Up: Jo Malone opfylder Farrow & Ball


Det er en stormfuld dag her i Massachusetts i dag, komplet med torden og lyn. Det syntes den perfekte dag til at bryde ud af Jo Malone lys, at jeg blev sendt til revision. Jo Malone, der er kendt for deres luksuriøse britiske livsstil og duft mærker og Farrow & Ball, skaberne af fine maling og tapet, er gået sammen for at producere en begrænset udgave indsamling af stearinlys.

Fem af Jo Malones duft var matchet med at koordinere Farrow & Ball farver for at skabe lysene. Grapefrugt i en F & B Cream No 67 indehaveren Lime Basil & Mandarine i en F & B Breakfast Room Green nr. 81 indehaveren Wild Fig & Cassis i en F & B Pelt nr. 254 indehaveren Granatæbler i en F & B Eating Room Red nr. 43 holder, og Blue Agava & Cacao i en F & B Oval Room Blue Nr. 85. Og de siger du kan mikse og matche de dufte så godt.


Jeg har været at brænde Lime Basil & Mandarin lys i flere timer og duften er subtil og ikke cloying overhovedet. Jeg har allergi over for mange dufte og kan sjældent brænde duftende stearinlys, men så langt så godt ud på denne her!

Lysene er tilgængelige på Farrow & Ball Showroom og grossister, Jo Malone Butikker og specialforretninger som Bergorfs, Neimans og Saks.
Håber du har en rigtig god weekend! Happy Mother's dag til alle Moms!


Abonner på:: Surroundings::

fredag den 13. august 2010

FRIENDLY CHAT MED BOSS

2009 fokus på arbejde var at give strategier til at drage fordel af markedet. Målet var at levere besparelser beløber sig til USD 7,5 mio. Med en kapitalomkostningerne på USD 150 mio til at bruge, at oversat til et prisfald på 5%, hvilket var noget af en udfordring overvejer jeg nødt til at levere den samme over hele linjen - Pakistan inkluderet! Den smarte udtryk, der bruges til besparelser i Shell's verden er VI som står for Value Forbedring! Incitamentet for Consultant var et gebyr på 10% for hver dollar brugt, hvis vi ramte USD 7,5 varemærke. Det var ikke kun om strategier, operationalisering planen, var det et kapløb med tiden, idet ved årets udgang, hvis vi ramte under varemærket, selv af en krone, får vi intet. Vi har opnået det magiske tal i november måned. Det var bare en optakt til, hvad der var at følge: Barry, vores Kundens rep er nødvendig for at give en kort artikel af vores vigtigste resultat for 2009. Hans e-mail til Sheldon, vores program direktør, læses: \ "Hvis du har klar artikler, jeg kan bare kopiere - det vil være fantastisk. Clear spørgsmål, som jeg vil inkludere er (1) reduktion af omkostningerne (2) VI nå (3) tid reduktion (4) HSSE (5) Innovation? mere? \ "Sheldon videresendt til os Barry's e-mail: Hvad synes du? Er vi i stand til at hjælpe? Jeg tror, jeg har alle de HSSE materiale. Jeg har den seneste VI så godt. Ikke sikker, hvis der er yderligere omkostningsreduktion information. Da han havde den nyeste VI opdatering, Lini: Jeg har ikke rigtig gjort noget andet, bortset fra VI i år! Så noget fra mig.
Sheldon: Slack røv! Spille golf hele året har vi? Lini: Yeah ... svært at jonglere VI i mellem mine golf og tennis. Forestil dig, hvor meget mere VI vi kan få, hvis jeg havde gjort det på fuld tid!


tirsdag den 10. august 2010