Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 22. august 2010

Fyret Up: Jo Malone opfylder Farrow & Ball


Det er en stormfuld dag her i Massachusetts i dag, komplet med torden og lyn. Det syntes den perfekte dag til at bryde ud af Jo Malone lys, at jeg blev sendt til revision. Jo Malone, der er kendt for deres luksuriøse britiske livsstil og duft mærker og Farrow & Ball, skaberne af fine maling og tapet, er gået sammen for at producere en begrænset udgave indsamling af stearinlys.

Fem af Jo Malones duft var matchet med at koordinere Farrow & Ball farver for at skabe lysene. Grapefrugt i en F & B Cream No 67 indehaveren Lime Basil & Mandarine i en F & B Breakfast Room Green nr. 81 indehaveren Wild Fig & Cassis i en F & B Pelt nr. 254 indehaveren Granatæbler i en F & B Eating Room Red nr. 43 holder, og Blue Agava & Cacao i en F & B Oval Room Blue Nr. 85. Og de siger du kan mikse og matche de dufte så godt.


Jeg har været at brænde Lime Basil & Mandarin lys i flere timer og duften er subtil og ikke cloying overhovedet. Jeg har allergi over for mange dufte og kan sjældent brænde duftende stearinlys, men så langt så godt ud på denne her!

Lysene er tilgængelige på Farrow & Ball Showroom og grossister, Jo Malone Butikker og specialforretninger som Bergorfs, Neimans og Saks.
Håber du har en rigtig god weekend! Happy Mother's dag til alle Moms!


Abonner på:: Surroundings::