Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 31. december 2009

Den Jake Gyllenhaal vs Elmo face off og en uddannelse - A Review

Det har gjort mig opmærksom på, at nogle mennesker - og jeg nævner ingen navne - er at foretage sammenligninger mellem Jake Gyllenhaal og Elmo, også tyder på, at Elmo er foran på cuteness skala. Jeg er enig i, at Elmo er utvivlsomt hairier end Jake, og faktisk rødere end Jake, men er han cuter? Er han så god i køkkenet? Hvad ser han ud i spandex?



Bemærk venligst, at Leona Lewis, en vinder af X-Files eller X Factor, når de bliver spurgt om hendes seneste berømthed knuse ikke gå helt smattet-eyed over Elmo: "jeg har lyst til Jake Gyllenhaal. Han er varm, og jeg vil gerne høje, barske fyre. " Kunne Elmo nogensinde kan betegnes som "robust"?



Når Fran af Travis spurgte folk til at stemme på Jake's hotness, han sammenligne en shirtless Jake med en shirtless Elmo? Åh nej. Og mange tak til Aggiegurl for at sende et billede af dette øjeblik fra On The Road show. Og tak til Gretchen for at finde det.


En uddannelse - et mellemspil

Jeg endelig kom til at se en uddannelse her i aften, der måtte forlade premiere screening tidligt. Den blev bragt hjem til mig, hvor meget det hele følelsen af en film kan ændre sig under den magiske proces med filmproduktion. Jeg så en scene er filmet i Oxford for dette, som ville have fuldstændig ændret løsningen af denne historie, for os og for de tegn. Måske er denne scene blev ikke filmet med alvorlige hensigt det ender i den endelige version, men uanset dette, jeg så det som sådan, og når aften så jeg den afsluttende scene, der manglede noget fra det. Naturligvis er det svært at tale om dette uden at give noget væk af historien, og så vil jeg ikke. Men det fik mig til at indse, hvordan de forskellige film kan virke, når du har været så heldige at have set en del af det filmet.


Med hensyn til den færdige film i teatret i aften, var jeg ikke helt sikker på om det. Jeg troede, Carey Mulligan og Alfred Molina var fantastisk (hvilket gør mig meget interesseret i at se Carey i Brothers og Alfred i Prince of Persia), men Peter Sarsgaard's støbning vist sig at være en sjældenhed for mig. Han var sexet og urbane og kiggede hver tomme den del, der når ud på gaderne i London og Paris. Og dog, så snart Peter flyttet indendørs, for mig, han var ude af sted. Vægten syntes ikke rigtigt, at humor var ubehageligt - forførelse af Jenny mindre troværdig, mere akavet. Peter er en fantastisk, karismatisk skuespiller og jeg venter stadig på ham for at have den rolle, han fortjener. Dette var et skridt fremad for sikker. Et kæmpe skridt for Carey.


Det er altid underligt at se din hjemby i en film og Oxford er en karakter i sin egen ret i en uddannelse. Jeg kunne godt lide det, og jeg er meget taknemmelige for det satte Peter og Carey her. Jeg ser frem til at se, hvordan denne film, og dens aktører, der har fået priser sæson. Kunne vi se, Jake og Peter konkurrerer om de samme priser?

Indeholder billeder af IHJ, WDW og BBMISwear. Gæsteoptræden af Elmo.

onsdag den 30. december 2009

Skull Wallpaper

Skull Wallpaper - Bronze Flock om olieforurening. Underskriften papir byder kranier i et reflekterende bronze, dyb bunke fløjl på en utrolig lys-fange, iriserende base, bruger forfærdelig dyre blæk, der skifter farve, når du går forbi det - ved hjælp af røde, grønne, sorte og guld - ligesom en olieforurening. Trykt på ikke-vævede papir.
Skull Wallpaper

søndag den 20. december 2009

Genoplad weekend

Det er en anden runde af infiltration gigs af FTI ... denne gang jeg touringdown syd.

Amped & Revamped, they're vært for en gruppe af verdensklasse handlinger globale kunstnere, der lover et helt nyt niveau af erfaring, denne gang.

Sunset Udsigten fra mit værelse på Holiday Inn Melaka mens de venter på natten falder.


Plettet dette netop som jeg var på vej ud af hotellet omkring midnite ........

.

.

.

.

.



The Eye om Malaysia; Tidligere i Titiwangsa, har KL blevet flyttet til et hjørne ved havet her i Melaka ..... spekulerer på, hvad sorta 'View' i Malaysia vil man få at se herfra.

Anyway, ankommer til spillestedet kun 10 minutters kørsel væk på Melaka Raya området. . . .


Pure Bar er allerede Pumpin 'med musik og diskoteksgæster ", når vi ankommer



Den realRECHARGE room



DJ Sid Vicious på dækket, udlejning off hans beats






Diskoteksgæster i denne historiske by er sikker på, at der sker en masse, som de stadig er queing for indrejse, når det er allerede ved at være 2!


Party People gettin på ned Vid musikken .= =



Tidligt næste morgen, vi cabut ned til det område, JB.



Ca. 5 klubber er anbragt på dette sted, så bare forestille menneskemængden




LUSH; det stadium, JB


Imod gæster i sit største værelse er dette:

.

.

.

.

.

Den uber-cool tåge fremskrivning ved indgangen




En indsamling af JB clubbers







Sid Vicious svedtendens hans! # $% Rabat i disse varme venue







Kylie Chapman - den emcee .... taler super flydende canto at fyre og onkler gå hele vanvittig over hende.
Der var engang en onkel, der henvender hende med blomster og en bamse, da vi var på vores drinks.





CK & bande






Sid's onde tvilling & sidekick




JB gals




En af de bagmænd støttet med et stærkt team bag begivenheder som disse; Calvin Khoo


At det hele LIVE til dig i 8 Spændende Locations with1 Definitive Experience.

Se dig i Blanc (Heritage Row) morgen nite (Oct, 30) for en anden runde af

Recharge


fredag den 11. december 2009

Til fuglene


(Ron Løg 'Pigeon Loft, Albany)
Jeg har altid elsket kolonihaver og i særdeleshed de små skure, der er bygget videre på dem. Disse er snedig assemblager af som-fundet byggeelementer, gamle døre, vinduer og træ paneler surret sammen til at gøre hybridiserede, miniature-huse.


(Joe Bridges's Racing Loft, Timsbury, UK)

Den samme stamme af hjemmelavet ad-hocism eksisterer i verden i duehus kun med den ekstra interesse for obsessiv duer amatør smidt i. De fotografier, der ledsager dette indlæg er taget herfra - en syd Western Australian Pigeon amatør's (som kendte? ) hjemmeside, katalogisering lofts fra hele verden.


(Graham Britton's Garden Loft, Newborough, UK.)

De er en dejlig samling, en gruppe af miniature bygninger lige fra næsten Miesian enkelhed af en øverst på denne post (som ejes af den fabelagtigt navngivne Ron Løg) gennem Mittel europæisk stil hytter til den (lidt affældige) LA poolhus stil hems neden under.


(Fred Thompson's Poolside Loft, Western Aust.)

Der er en stærk følelse, at lofts er langt mere ekspansiv og luksuriøse end påkrævet. De er klart et udtryk for ejerne obsessiv kærlighed brevduer og det engagement, det tager at uddanne dem. I verden af due dristig fuglene er 'talent', og disse lofts er deres Bel Air boliger. De er langt fra terrassen på taget lofts af den nordlige England stereotype alligevel, og udtrykket Loftet er en lidt misvisende. Disse huse i deres egen ret.


(Advanced duehus diagram, Via)

Sitet indeholder også oplysningerne om de enkelte amatør's kost og træning skal du være interesseret. Hver har en personlig profil giver et indblik i en mærkelig verden af obsessiv fødesøgningsmønstre og lidt sjofel klingende terminologi (\ "ægtefællens død haner \"). Som de fleste hobbyer det er en slags parallelt univers, en hvor mennesker bygge huse til de fugle, der lever i, der er helt sikkert en meget pænere end deres egen.


(Joe Baker's Racing Loft, Hereford, UK)

onsdag den 9. december 2009

Jeg foeler latterligt, men jeg tror, alle andre ser cool

Jeg kan ikke finde ud af at tage legit billeder af mig selv for denne blog. Jeg har prøvet i 3 år til at tage billeder af mig selv at blive optaget i \ "Jeg er så cool jeg tage billeder af mine søde tøj \" blog-verden, men jeg har slået fejl. 1. Jeg er for usikker til at trække af den kølige udgør. 2. Jeg kan aldrig få de rigtige vinkler og 3. Jeg glemmer. Jeg forstår, hvad der er cool, jeg kan bare ikke levere min gode borgere. min indre nørd i sidste ende regerer.

ikke desto mindre, her var min halt forsøg i aften. Spanky kunne ikke få hende krus ud af de skud, om jeg blev stående eller siddende. hun er sådan et kamera hore, du har ingen idé. (tjek den plast baseboards. så classy.) jeg heller ikke mærke til spejlet split indtil jeg uploadede billeder ... note til sig selv, tilpasse næste gang.


se på Spanky. Jeg forsøger at se sød med sløjfe på mit hoved og Spanky ønsker spejl tid.


den store f vender kameraet på hende, og hun synes bedøvet. hun har brug for nogle store dame tid dvs grooming. tjek den whiskers.


Tom's Ombryd støvler, sorte bukser Forever 21, kjole ... øh, jeg flåede tag ud, og min vielsesring.

faithsalutes møde Killers i dette.

tirsdag den 1. december 2009

Ride Times To-6x6-$ 100

$ 8 s / h
at købe klikke på \ "køb nu \"-knappen for at betale med PayPal eller kreditkort


tirsdag den 24. november 2009

Min dirre

Når jeg giver foredrag på skoler, studerende ofte spørge: \ "Hvor mange skateboards har du? \" Jeg er lidt flov over at sige, at jeg har mistet tæller!

Her er en del af min samling fra min 30 års besættelse. De spænder fra Hobie Super Surfer (forreste bord i andet foto), ler-hjulede spekulerer jeg modtog fra Santa på juledag, 1972, til min off-road Mountainboard (den ene med ballon dæk).

Hvad kan jeg sige. Nogle kvinder indsamler sko ...






tirsdag den 17. november 2009

Øvelse goer ... A Little Bit Better




Jeg forsøger stadig at finde ud carving i runden. Det er en praksis stykke til et af punkterne på min spand listen. Det betyder ikke ligner de oprindelige meget, men jeg lærer en masse i processen:

1) Hold centrum blyanten linje, indtil du er færdig. Det hjælper med symmetri.

2) Skærp din kniv hele vejen til spidsen. Jeg brugte det sidste af min kniv mere end jeg nogensinde troede, jeg ville.

3) Det kan bidrage til at skitsere projektet først. Jeg var ved hjælp af et foto, men jeg tror, det ville have bidraget til at trække projektet i profil og lige på.

4) Eyes er hårdt.

En anden ting jeg har fundet med carving-måske det bedste, er, at selv om du kun har 5 minutter ved hånden, kan du sidde ned og arbejde på din brik.

Forestil dig den tid, spilder du venter på din ægtefælle at få alle gussied op til at gå ud til middag. Det er tid, der kan bruges arbejder på dit projekt.

Du kan opdage, at du nyder det så meget, vil du finde dig selv sige til ham / hende, \ "Hvorfor ikke bære det røde sweater i stedet? Du ved, den du pakket væk sidste år. I den ovenpå et skab. Under den kasser af bøger. That's right, bag underholdningscenter. Nej, nej, jeg ikke noget imod at vente. \ "

lørdag den 31. oktober 2009

torsdag den 22. oktober 2009

SotD 8-18

sang:

\ "Leo \" af Dennis Coffey fra Mojo Stooges jukebox

Download 06 Scorpio

meme (ldaC):

søndag den 18. oktober 2009

Gratis for dig eBoeger Engineering, Solution Manual, Hardware til Designer elektronik

Værktøjer inden for kunstig intelligens
De mange software omkostningsvurdering foreslåede strategier er tæt relateret til omkostningerne modellering og genkende det stigende behov for en vellykket projektstyring, planlægning og præcise omkostninger forudsigelse. Omkostninger estimatorer hele tiden konfronteret med problemer, der skyldes den dynamiske karakter af projektets udvikling selve processen. Softwareudvikling betragtes som en genstridig procedure og uundgåeligt afhænger meget af flere komplekse faktorer eksempel specifikation af systemet, teknologi skiftende, kommunikation osv.
http://uploading.com/files/5OCGMM18/1560.zip.html
http://depositfiles.com/files/hnntgo1ja
http://www.megaupload.com/?d=H0012EAB



Solution Manual
For Signal Processing and Linear Systems
http://uploading.com/files/PHYV6JVO/Solutions_manual_for_BPLathi.pdf.html
http://depositfiles.com/files/44qkhxg9r
http://www.megaupload.com/?d=7EJG6OC2



Hardware and Computer Organization
http://depositfiles.com/files/q304tn4j8
http://uploading.com/files/T8ZRDKPN/0750678860.zip.html
http://rapidshare.com/files/243059647/0750678860.zip



Principles Of Fire Risk Assessment I Bygninger
http://uploading.com/files/MI866LEY/047085409X.pdf.html
http://depositfiles.com/files/gwtd7trzv
http://www.megaupload.com/?d=BV9VO49E



En Designer \ 's Guide to Indbygget Self-Test
Frontiers in Electronic Testing
http://www.uploading.com/files/2ZEIVBEV/1402070500.rar.html
http://rapidshare.com/files/109643057/1402070500.rar



Build Dette Bong
Instruktioner og Diagrammer for 40 Bongs, Rør, og Hookahs
http://uploading.com/files/AHY7IT0A/BuildThisBong.rar.html
http://depositfiles.com/files/cfzuzf4ip
http://rapidshare.com/files/253069408/BuildThisBong.rar



Korrosion, slid, træthed og pålidelighed Keramik
http://uploading.com/files/EYZG2Z91/0470344938.zip.html
http://depositfiles.com/files/1hftzj0vp
http://www.megaupload.com/?d=AL6XAZ41



Praktiske Temperature Measurement
Nuværende skøn over værdien af den temperatur måling markedet køre med ca 80% af sensoren markedet. Den vifte af metoder og udstyr til rådighed for temperaturmåling er omfattende. Valg omfatter invasive eller kontakt metoder såsom termoelementer og modstand termometre til ikke-invasive teknikker, der anvender, for eksempel, infrarøde detektorer. Desuden har den seneste udvikling i optiske metoder og mikro-fremstilling resulteret i større spredning tilgængelighed og brug af avancerede teknikker som sammenhængende anti-Stokes Raman scattering og thinfilm transducere til måling af temperatur.
http://rapidshare.com/files/253298467/075065080X.rar
http://depositfiles.com/files/6k545sg90



Hardware Gennemførelse af Finite-Field Aritmetik Electronic Engineering
Den traditionelle måde at implementere tilsvarende algoritmer er software, der kører på almene formål processorer eller på digital-signal-processorer. Ikke desto mindre må i nogle tilfælde tidspres ikke kan opfyldes med instructionset processorer, og specifik hardware overvejes, at der, kredsløb specielt designet til udførelse af disse komplekse algoritmer:
de gennemfører de særlige beregning primitive af de algoritmer og profit fra deres iboende parallelitet.
http://depositfiles.com/files/mv8xzm8qr
http://www.filefactory.com/file/ahcc9h7/n/0071545816_Hardware_16_rar



Praktiske Networking
http://www.uploading.com/files/6D8DUYPO/networking.rar.html
http://www.filefactory.com/file/ahcd079/n/networking_rar



Teknikker og applikationer til mobile Commerce
Bind 169 Frontiers in Artificial Intelligence en
http://depositfiles.com/files/ob3xhh9x5
http://uploading.com/files/Q0I52IAU/1586038265.zip.html
http://rapidshare.com/files/244102136/1586038265.zip



Terrestrial Neutroninduceret Soft Fejl i Advanced Memory Devices
http://uploading.com/files/XSSGCH9G/9812778810.rar.html
http://saveqube.com/getfile/02d50267281672256b82631346b4d4830fb52de669317cd676/9812778810.rar.html
http://rapidshare.com/files/254196730/9812778810.rar.html

lørdag den 10. oktober 2009

Weekend i hjemmet, i Oregon.

Så jeg gik hjem. Gerne, home home. Jeg havde ikke været hjemme siden 2003 (eller måske endda før det, kan vi ikke huske det sidste besøg). Dette besøg hjemme inkluderet se min grandmum der ikke (?) Har Alzheimers, men hilste mig med, \ "Ohh, du er smuk uanset hvem du er, \" og afsluttet vores besøg med, \ "Det var så godt at se dig Nikki [fætters navn]. \ "Kan jeg kræve en anden udtalelse om Alzheimers?

For dem af jer, der er uvidende, brugte jeg omkring halvdelen af min barndom i en 500sqft hjem. 500 square feet ALT. Mit soveværelse var kun stor nok til at afholde en seng og en mager kommode, og selv da jeg tror, jeg kan huske, at døren næsten ryddet det. Dette hus var i en lille strand by (population 326) på Oregon kyst. (The Goonies blev filmet over en time væk.) Det er klart, at vi ikke just har problemer med kriminalitet eller bande vold; stort set ingenting sket. Der var ligesom, 3 restauranter, en café, og en virkelig fragmentariske købmand. (For at give dig en idé, den video leje sted var i nogens kælder.) Køre gennem det nyligt vist, at ikke meget ekspansion er sket enten, som gjorde mig Anderledes nostalgisk.

Herover: Det hus, hvor jeg tilbragte nogle af mine formative år. De to-etagers ud i ryggen er ny (siden jeg sidst så det), det var bare den forreste lille en-niveau, da vi boede her.




Herover: Chels og far

Chelsea og jeg havde planlagt for en stund for at gøre dette 3D bære kage. Jeg forlangte, at vi dekorerer det som en panda, som hun havde ingen problemer med, så længe vi har navngivet ham Wesley.

Vi var virkelig glade for det, og havde store forventninger. Desværre har vi troede, det ville være en god idé at drikke alkohol, mens du gør det. Solid valg, mine venner.

Herover: Drik ikke og bage, unger. Wesley ikke gjorde det det ud i ét stykke. Og vi aldrig kom til at fylde hans røv med glasur. : (

Herover: Jeg var nødt til at gøre et stop ved en trykpresse i Portland, mens jeg var der. Stedet var rigtig cool ud, IMHO.

Herover: Vi gjorde også et drev ved af min high school (billede taget fra bagsædet af en bevægende SUV). Jeg plejer uddybe her, men jeg gik til en all-piger religiøse high school. Det ser ud som om de har tilføjet en tredje sal og jernbanespor på gaden foran bygningen. Åh, de gode gamle dage.

onsdag den 30. september 2009

So Simple

Jeg faldt i kærlighed med alt om denne meget enkle soveværelse kendetegnet oven i Chicago i går ...
Når jeg får snuble i at designe et rum, er det rum som dette, at minde mig om, at nogle gange jeg overthinking. Nogle gange, enkle virkelig bedre - den varme skov og store teksturer holde det hyggeligt og interessant uden overvældende, og jeg er helt vild med den måde, de bruges skærmene til at skabe privatlivets fred i denne ophøjede plads. Bemærk den sorte trim højt op? Elsker den.

* For en plads lidt mere om den glamourøse side, så glem ikke at tjekke min Værelser fra banens posten i dag over på LoftLife!

onsdag den 23. september 2009

Sommerferie paa et budget

Jeg har haft nogle uncomplimentary ting at sige om Jon og Kate Gosselin og beskæftige sig med Djævelen, der er deres reality show på TLC. Men selv jeg tror, at dette er ud over det blege:
Som om Kate Gosselin ikke har nok til at beskæftige sig med i hendes liv, med otte børn, og en ubehagelig offentlig skilsmisse. Nu er hun fik hecklers slog lejr uden for hendes Pennsylvania hjem efter en tur til New York City.

Et par håne-glade mennesker holdt op tegn foran Gosselin's Wernersville, Pa, hjem på onsdag, fortæller den virkelighed mor deres syn på hendes liv. \ "Det er ikke Jon. Det er ikke Kate. De eneste tabere er de 8, \" tegnet læse.

Us Magazine fortæller, at hjemmet er blevet en stadig mere populær sightseer mødested, med flere og flere mennesker faldet eller kørsel af hver dag.

\ "Hey, honning, hvad vil du gøre for ferie i år? \"

\ "Jeg har en idé! Let's go lejr ud over vejen fra nogle C-liste reality show berømthed, vi aldrig har mødt, og hold op selvglad, fordømmende tegn om ting, der er ingen af vores goddamn business! Hvem er med mig?! kids!? \ "

\ "YAAAAAAAAAY! \"

Jeg fik nyheder til dig hecklers: de otte er ikke de eneste tabere.

torsdag den 17. september 2009

Fodboldspiller \ 's bror fundet doede

Den yngre bror til Aston Villa og England fodboldspiller Luke Young er fundet død efter en aften i byen på ferie på Kreta.

søndag den 13. september 2009

Hjemmeundervisning undersoegelse

En undersøgelse har konstateret, at hjemmet uddannede børn score langt over almindelig skole børn.

Læs nyheder her, eller han rapporten her.

tirsdag den 8. september 2009

Amagerbanken udlodder præmie for 25000,-

Tina smider tøjet og..... fortæller om sit yndlingssted på Amager, og hvorfor det det er det.
Det samme kan du gøre. Upload billeder taget på Amager og fortæl om hvorfor stedet er specielt. Amagerbanken udlodder en præmie til en værdi af hele 25000 kroner. Klik ind og se hvordan, det kan gøres.
Amagerbanken udlodder denne præmie i forbindelse med deres reklame for BASIS
Tina smider tøjet og.....

onsdag den 2. september 2009

Taiwan mudslide overlevende fundet

Omkring 700 mennesker mangler i Taiwan efter Typhoon Morakot er fundet i live, men frygter stadig for hundredvis af andre.

mandag den 31. august 2009

Saadan Fit en Brusekabine

Hvis du ønsker at installere en ny bruser i dit hjem, de første skridt vil være at måle, forberede, og passe til brusebad. Et brusebad kit vil altid komme med installationsvejledningen, som der skal følges for at få det bedste resultat. Her er et par grundlæggende, generelle retningslinjer, der vil hjælpe så godt. Som altid, når den behandler ethvert hjem forbedring projekt, med eller uden professionel hjælp, sikre, at alle dine tilladelser er i orden, før du begynder. Brusekabine montering anbefales ikke til nybegynder gør-det-yourselfers.

Grundlaget for enhver brusebad er brusebad bakken. Bruseren bakken ejer vandet, før det afløb, at holde det fra spreder ud på gulvet. Gør helt sikker på, at området er plan, og at brusebad bakken vil blive støttet. Mange shower bakker er lavet af akryl eller harpiks, som kan være tilbøjelig til at nedbøjning, når den ikke er tilstrækkeligt underbygget. For meget nedbøjning kan føre til et brud på forseglingen mellem bakken og brusebad kabinettet, hvilket medfører en lækage. Undgå dette vanskeligt og dyrt problem fra begyndelsen ved at tage skridt til at sikre, at du har den rigtige form for støtte i de rigtige steder.

Sørg for at du har plads nok under bruseren bakken for dræning pipe at køre. Foranstaltning omhyggeligt at sikre, at du har nok plads til dette. Hvis du ikke bygge dit brusebad gulvet for at være en smule højere for at tillade den korrekte mængde plads til dræning pipe og affald fælde. Sørg for at du har adgang til disse ting, som du installerer brusebad bakken, så du kan tjekke sæler mellem drain af dit brusebad bakken og din drain pipe, før du lukker den op.

Inden du installerer noget andet, skal du sørge for, at alle vægge, der skal indgå i brusebad området har fået en god vand-tilfælde understreget. Du kan vælge at benytte flise eller et brusebad kit med plast væg paneler. Der nogensinde rute du vælger at tage, dette er et afgørende skridt i både forskønne den brusebad samt forebygge vandskade til dit hjem.

Bruseren skærme vil blive installeret sidste. Et godt match er lavet af nøjagtige målinger! Type og størrelse af brusebad skærmen paneler vil afhænge af størrelse og form af bruseren bakken du har købt. De skal passe sammen uden huller.

Bruseren skærme, hvad enten købes separat eller som del af en pakke, vil også få anvisninger fra fabrikanten, der bør følges for et solidt og varigt resultat. Check alle dine caulking og sæler for at sikre, at alt er vandtætte.

Skrevet af James Chapman, direktør for Bella Badeværelser der leverer Bruserum for det britiske marked.

Bella Badeværelser er et online detailhandler dannet med 2 blikkenslagere fra det nordøstlige England. Under hænderne på erfaringerne med brugerdefinerede badeværelse installation og produkter har gjort det muligt for Bella Badeværelser Ltd at kun vælge kvalitet badeværelse produkter til deres online shop. De sælger badeværelse møbler, badeværelse, brusebad og bad relaterede produkter for forbrugerne gennem Det Forenede Kongerige.

Bag Træ tremme Plater

torsdag den 20. august 2009

Top 5 Mest populaere Cars dag, og hvorfor

Der er mange grunde, der gør en bil så populære - den form, det mærke, fabrikat, model, magt under kølerhjelmen, træk ... selv farve og læder sæder. Men der er visse biler at imponere så mange mennesker, at de bliver bedst-sælgere. Sure, en Lamborghini vil aldrig undlader at imponere og en Bentley er altid velkommen på nogen \ 's garage, men de gjorde \' t stille denne liste over de mest eftertragtede biler. I denne liste, det \ 's alt om funktionen, funktioner og ydeevne. Og ja, ...

tirsdag den 18. august 2009

OC Register - AH Nyheder Edition

Takket Sharon Hlapcich, Reporter, til at skrive en artikel om os i sidste uges OC Register - Anaheim Hills Nyheder Edition. Du kan læse artiklen online, klik her.



At se mere af Good Home Construction arbejde, klik her.

For mere pressedækning og publikationer om os, skal du gå til http://goodhomeconstruction.com/press.html.

mandag den 10. august 2009

Se tv viser online gratis!

Mange Singaporeans klager over den lokale tv-drama produktioner de ser hver dag, og hver aften: at kvaliteten af produktionen er faldet! For mig, det er aldrig et problem, som jeg ikke længere se lokale produktioner, lige siden jeg opdagede Spreety TV Online: Watch TV Shows Online Gratis!

Spreety TV Online tilbyder en sådan omfattende og spændende suite af nyheder, film, sport viser, dokumentarfilm og mange andre viser fra alle genrer helt gratis, at det er simpelthen utrolig! Hvad venter du på? Dump, at tv og sammen med mig Spreety TV nu!

søndag den 2. august 2009

Porritt afskedssalut paa ministre

Regeringen er blevet beskyldt for ikke at udvikle en grøn økonomi i det 21. århundrede af sine egne afgående rådgiver om bæredygtig udvikling.

Sir Jonathon Porritt, der forlod sin rolle i weekenden kritiserede ministre for miljø og social retfærdighed, og for ikke at beskytte UK velstand.

Han fortalte BBC de største problemer var i statskassen, forretningsservice og transport afdelinger.

Regeringen sagde, at det var en "stærk record" på miljøpolitik.

Lovlydige skam

Sir Jonathon fortalte BBC miljø analytiker Roger Harrabin at de tre afdelinger fremhævet var dogmatisk således en forældet Thatcher-model for økonomisk vækst, uanset om de sociale og miljømæssige konsekvenser.

Business Secretary Lord Mandelson havde været særligt fjendtligt indstillet over for begrebet bæredygtig udvikling, Sir Jonathon også hævdet.

"Regeringen har fået helt forført af [Thatcher] økonomiske model det arvede i 1997"


Sir Jonathon Porritt

Harrabin 's Notes: Porritt ' s pop

Han sagde, at der havde været en massiv manglende politisk lederskab, med elementer af dybe hykleri, og at Storbritannien var en af verdens førende inden for grønne retorik.

På centrale spørgsmål som brændstof politik Labour ministre bør føle en overholder skam, siger han.

Sir Jonathon sagde: "Regeringen fik fuldstændig forført af [Thatcher] økonomiske model det arvede i 1997. Det følt model bør køre fuld på.

"Denne model er fjendtligt indstillet over for en bæredygtig udvikling, hvor du ikke tilbagediskonteringsformål faktorer om mennesker 's velfærd og af miljøet.

"Hvis du ser på, hvad statskassen har gjort siden 1997, er det dogmatisk at forsvare den model af forbruget drevet økonomisk vækst, uanset om nogle af de omkostninger, vækst genererer."

Vækstmuligheder

Han har også angrebet regeringen om energifattigdom, børnefattigdom, Irak-krigen og Trident missil system.

Sir Jonathon blev udnævnt til formand for Bæredygtig Udvikling Kommissionen ved Tony Blair 's regering i 2000.

Vores korrespondent sagde, at det var en meget dyb kritik af en person, der havde observeret regeringen close-up i meget lang tid.

En talsmand for ministeriet for energi og klimaændringer, sagde: "Den britiske 's ledelse om klimaændringer er forankret i en stærk registrere derhjemme.

"Vi 're flytter længere og hurtigere, drevet af en 2050 80%, som opstillet i lovgivningen og stærkt engagement om klimaændringer i fryseren.

"Jonathan Porritt sidste uge roste vores Low Carbon overgangsplan, som er støttet af aktive skridt for at sikre, at virksomheder i UK håndteringshåndtag vækst-og jobmuligheder i nukleare, vedvarende, elektriske biler og andre vækst industrier."

torsdag den 23. juli 2009

'Facebook part ' ender med anholdelser

Fem unge er anholdt efter 100 mennesker er involveret i problemer i nærheden af et hus part, der blev annonceret på internettet.

torsdag den 16. juli 2009

Scarless kirurgi

Af Anna-Marie Lever
Sundhed reporter, BBC News

"Efter 27 år med smerter, denne operation har løst problemet på blot et par timer".

Estelle Rolinson er en af de nyeste patienter skal undergå banebrydende "scarless" kirurgi.

Hun har haft en del af hendes nyre fjernes gennem hendes navle, som en teknik kendt som én Indsnit laparoskopisk "nøgle-hullers" kirurgi (SILS). Når navle er syet op, er det kun de mindste arret stadig.

"Da jeg var 12 mit liv havde været en masse nyre infektioner, vand infektioner, masser af smerter i dette område generelt, hvilket har betydet masser af hospitalet ture, alle i hele landet, for test," sagde Estelle.

Dobbelt nyre

Det var et besøg i Eastbourne District General Hospital, East Sussex, at finde årsagen til problemet.

"Det var vores justitssekretæren, der løste den gåde," sagde Peter Rimington, Estelle 's kirurg en urologi konsulent.

"Efter at have anmodet om en 64-slice spiral CT-scanning, opdagede vi en duplex nyre på højre side, med den øverste del af denne nyre afdrypning uden blæren."

En duplex nyre betyder, at en del af eller alle af en nyre er overlappes. I Estelle 's fald den øverste halvdel af hendes højre nyre.

Hver nyre bør drain via sin egen slange, den ureter, i blæren. Estelle havde to af disse rør på en nyre, med kun et funktionelt korrekt.

Proceduren

Under kirurgi en lille 10mm Indsnit blevet fremsat i forbindelse med sprække af Estelle 's navle og "en enkelt adgang port" indsættes gennem hvilke instrumenter og et lille kamera blev fodret.

Hendes mave var oppustet med kuldioxid for at give manoevrering værelse.

Når de ekstra rør blev afskåret, blev det trukket ud og bellybutton sys op.

"Magic" Hr. Rimington sagt.

Traditionelt har den model, skulle have været fjernet ved at gøre tre indsnit i torso samt navle - en proces, der efterlader ar på tværs af maven.

Hr. Rimington sagde: "Denne nye teknik, på grund af mindre sår, skal man også hurtigere helbredelse og mindre smerte."

Mens Estelle siger hun ville have haft kirurgi hvis den tidligere teknik blev kun tilgængelig, hun beskriver den "scarless" kirurgi som "pynten på kransekagen".

Fremtiden

Denne teknik bliver brugt på hospitaler i hele Storbritannien om at fjerne hele organer - herunder milten og tillæg.

I USA er det, der anvendes til hysterectomies-fjernelse af livmoderen gennem navle.

Kirurger der har også fjernet organer gennem kroppen 's naturlige blænder, såsom nyrer gennem vagina og gallbladder gennem munden.

mandag den 6. juli 2009

UK indroemmer nye Basra doed sonde

Forsvaret sekretær har foreslået en ny undersøgelse af dødsfald på 20 irakere i 2004, har High Court hører.

torsdag den 2. juli 2009

Iran frigoer fem fra den britiske ambassade

Iran 's øverste lovgivende organ har indledt en delvis fintælling af sidste måned ' s omstridte præsidentvalg.

Vogternes råd har tilbudt at fintælling et tilfældigt 10% af stemmerne fra de 12 juni valget.

Men besejret oppositionskandidaten Mir Hossein Mousavi har afvist forslaget, siger valget var manipuleret, og derfor bør annulleres.

Nuværende præsident Mahmoud Ahmadinejad blev erklæret meningsmålingen 's vinder - en bevægelse, som udløste masse protester i gaderne.

onsdag den 24. juni 2009

Konservative parlamentsmedlemmer form ny gruppe

William Hague siger Torierne 'nye "anti føderalist " blok i Europa-Parlamentet vil være "godt for demokratiet ".

mandag den 15. juni 2009

Japan oppositionen vinder tredje meningsmaaling

Japan 's modstand Demokratiske Parti (DPJ) har vundet en anden lokalt valg, med et jordskred, forud for parlamentsvalget, som skal afholdes i år.

Byen Chiba i nærheden af Tokyo, er det tredje store kommune vinde for DPJ i de seneste to måneder efter begge Nagoya og Saitama.

Det Liberale Demokratiske Parti har fastslået Japan næsten uantastet i 50 år.

Med Japan i midten af en recession, den LDP har konfronteret kritik for at tilbyde svage lederskab.

Premierminister Taro Aso mistet en fryser allieret på fredag, når Indre Anliggender minister Kunio Hatoyama fratrådt.

Han var den tredje minister til at afslutte, da hr. Aso tiltrådte i september sidste år.

I de seneste valg til borgmester i Chiba, den DPJ bakkes de unge, 31-årige Toshihito Kumagai, mod det etablerede LDP kandidat, 63-årige Kojiro Hayashi.

Offentlige meningsmålinger har vist Demokrater langt foran de LDP i optakten til et parlamentsvalg, som skal afholdes senest i oktober, og at mange forventer at blive afholdt i august.

Det seneste valg vinde for Det Demokratiske Parti havde "uddybes en følelse af krisen" i den regerende koalition forud for valget, Jiji Press nyhedsagentur sagt.

En Demokratiske Partis sejr ved det almindelige valg ville ende mere end fem årtier på næsten ubrudt regel ved den konservative LDP.

torsdag den 11. juni 2009

BBC afregner injurier kamp

BBC har indvilget i at bilægge en injuriesag, efter en specialist frugtbarhed læge hævdede en Panorama-programmet havde skadet hans omdømme.

En BBC-talsmand sagde begge parter var blevet enige om at slå sig ned og "behandler sagen nu er afsluttet".

Mohamed Taranissi hævdede, at 2007-programmet gjort ærekrænkende påstande om hans teknikker.

Oktober sidste år, har High Court bestilt BBC til at betale en anslået £ 500.000 i omkostninger til hr. Taranissi.

Mandag, BBC talsmand sagde: "Begge parter er blevet enige om at afvikle og ikke at fortsætte fremad og overveje sagen nu lukket."

Lodsforeningen havde nægtet injurier over jan 2007-programmet, IVF Undercover.

High Court tildeling af omkostninger kom efter BBC trak en del af sit forsvar af kvalificeret privilegium for ansvarlig journalistik i offentlighedens interesse.

På det tidspunkt, hr. Taranissi 's advokat, Richard Rampton QC, sagde BBC havde trukket forsvaret efter 14 måneder og omkostninger i forbindelse med hundredtusinder af pounds blive afholdt.

BBC sagde derefter, at det stod fuldt bag både journalister og programmet.

lørdag den 6. juni 2009

N Korea 'forbereder missilaffyring '

Nordkorea har flyttet sin mest avancerede langtrækkende missiler til en ny start stedet og har forbudt skibe fra farvandene ud for sin vestkyst, rapporter sige.

Sydkoreanske aviser sagde missil er nået frem til Dongchang-ni lancere site på nordvestkyst.

Advarslerne kom efter amerikanske forsvarsminister Secretary Robert Gates sagde Washington ville ikke acceptere en atomvåben North.

Et regionalt topmøde vært Sydkorea forventes at fordømme North 's seneste atom-og missilprogrammer tests.

Nord kunne affyre missiler så tidligt som 16 juni, da sydkoreanske præsident Lee Myung-bak og præsident Barack Obama holde et topmøde i Washington, foreslog Dong-a Ilbo og Joongang Ilbo aviser.

De citerede uidentificerede kilder for at sige det missil menes at være en version af Taepodong-2 raket affyret den 5. april.

Den Chosun Ilbo papir tilføjede, at Nordkorea havde også udpeget et stort område ud for sin vestkyst som en "no-sejl" zone indtil udgangen af juli.

I sidste uge, sydkoreanske embedsmænd sagde amerikanske satellitter havde opdaget tilsyneladende præparater til transport af en raket for en test lanceringen.

Missilet er readied til en ny lancering menes at være en interkontinentale ballistiske missiler eller ICBM med en rækkevidde på op til 6.500 km (4.000 miles), den Joongang Ilbo rapporteret, idet en unavngivne sydkoreanske embedsmand. Det ville sætte Alaska inden slående rækkevidde.

Man 's avis rapporter sagde Nordkorea ' s opførelse af den nye lancering websted på Dongchang-ni var næsten afsluttet.

Regionale frygt

BBC 's korrespondent i Seoul, Chris Hogg, siger Sydkorea forsøger at styrke forbindelserne og udvide sin indflydelse med sydøstasiatiske lande. Sammenslutningen af Sydøstasiatiske Lande (ASEAN) ledere mødes i Seogwipo, Sydkorea, i mandags.

Vores korrespondent siger indsamling giver mulighed for at Hr. Lee at afstive støtte til den hårdere kurs, han har truffet over for Nordkorea end sin forgænger gjorde.

Eskalerende Spændingerne
27 Maj - Nordkorea siger, at det er at opgive den våbenhvile, der sluttede den koreanske krig og angiveligt test-brande en anden missile26 maj - North test-brande kortrækkende missiler som Sydkorea bebuder den vil deltage i en amerikansk ledede initiativ til bekæmpelse af handel med masseødelæggelsesvåben destruction26 maj - præsident Barack Obama lover militære støtte til USA 's østasiatiske allierede, som FN fordømmer atomprøvesprængning 25 maj - Nordkorea stadier sit andet atomprøvesprængning, udløser internationale condemnation29 april - Pyongyang truer med at foretage en atomprøvesprængning medmindre FN undskylder for at have kritiseret sin nylige raketangreb launch14 April - Pyongyang siger, at det slutter samtaler om sine nukleare aktiviteter og vil genoprette sin handicappede atomreaktor efter FN-kritik af sin raket launch5 april - Nordsøen går foran med et kontroversielt raket lancering, set af store regeringer som dække for en langtrækkende missiler test

Q & A: Nordkoreas atomprøvesprængning

Hvad er N Korea 's spil plan

Muligheden for, at Pyongyang måske en dag være i stand til at true resten af Asien med en atomvåbenfri bekymrer asiatiske ledere, der vil blive leder for forsikring om, at krisen er under kontrol.

På fredag, Pyongyang også affyret en kortrækkende missiler off sin østkyst, og advarede om "selvforsvar" foranstaltninger, hvis FN's Sikkerhedsråd har pålagt sanktioner over, hvad det siger var et vellykket atomprøvesprængning foretaget tidligere på ugen.

Nord har været genstand for international kritik fra USA, Kina og Rusland blandt andet, da eksplosionen, som, hvis det bekræftes, vil være det nordøstlige 's anden atommasser test.

Den hårdføre kommunistiske stat, under præsident Kim Jong-il, har truet med militære aktioner mod syd efter Seoul 's beslutning om at deltage i en USA-ledede spredning Security Initiative (PSI), som nordkoreanske skibe kunne være stoppet og søges.

Amerikanske og sydkoreanske tropper er i øjeblikket på høj alarm efter North sagde, at det ikke længere var bundet af den våbenhvile, der sluttede den koreanske krigen i 1953.

Pyongyang siger Seoul 's beslutning om at tiltræde PSI er ensbetydende med en krigshandling.

torsdag den 28. maj 2009

Nordkorea nukes, igen

Nordkorea har bekræftet, at den har udført en anden atomprøvesprængning. Soth Korea målinger sige det var størrelsesorden 4,5 sammenlignet med 3,6 for den sidste. USGS siger 4,7 denne gang. Sidste år, Joe Biden sagde, at inden måneder af hans indvielse, fjendtlige fremmede magter ville forsøge at teste Obama. Ser ud til, at han havde ret.

mandag den 25. maj 2009

Nasty netredskaber

Nasty redskaber er en internet-surfing klub, online siden 1996.
Fremtrædende net.artists er blandt brugerne. Ligesom Olia Lialina.

tirsdag den 12. maj 2009

Bygningen kanter.



To kasser, Ikea og Obi (en tysk »Home Depot 'store), tryk på hinanden. (som ses på IKEA Nord Wien) indhold af anArchitecture

fredag den 8. maj 2009

Koekken kyllinger

Ny tilføjelse til vores husstand: de to første kyllinger at udklækket! Den ene var født i går, den anden en dag. Så vidt jeg ved, at kyllinger er stadig brooding på fire eller fem flere æg, men det er svært at se. Af en eller anden grund mine kyllinger altid yngel i par: de fælles moderselskab æg og senere babyer. Det er fint med mig, men det eneste problem er, at når du løfter en kylling op at se, hvor mange æg er under hende, den anden kylling skynder sig op og dækker æg med hendes fjer (og varme). Jeg vil gerne have til at være tålmodige og lade dem overrasker mig.

Jeg anlagt kyllinger i huset for at få dem indebærer for mig. Er det ikke sjovt, hvordan den brune kylling er næsten dobbelt så stor i den gule en? De er forskellige typer af kyllinger, der er nemt at se.

Dutchnic's blog.

søndag den 3. maj 2009

Stue indretning Belamar Fire Piece Stue Indstil

Møbler og udsmykning, Hjem og Have, læder sofa, House Design, Interiør Design, Living Room Kombinerer, Living Room Design, minimalistisk Stue, Modern Living Room, moderigtigt Stue, Stue Møbler, Contemporary udsmykning Stue, Home Design



Fra Belamar samling er denne 4 stykke stue sæt lavet af polstrede mikro fiber og vinyl. Lavet af ovntørrede træ rammer med sammenknyttede webbed baser. Puder er brun mikro fiber. De rammer er dækket i den brune vinyl. Disse puder er overstuffed og er dyb. Det er en stor to tone udseende og komfortable møbler. Set bestå af sofa, loveseat, stol, og Ottoman.

Læs info

onsdag den 22. april 2009

Alt du behoever at vide om British liv Top 10 saerlige

Hvis du tror, du ved alt om Storbritannien - så er denne liste vil sætte dig på prøve.

Fra toppen sange spilles på bryllupper til de mest berømte One-Eyed briter, vi satsning, som du ikke vil være i stand til at gætte dem alle.

Glem Trivial Pursuit. Dette er den rigtige vej til at udfordre din families viden denne Bank ferie man ...

Top 10 house navne i UK
1 Cottage
2 Rose Cottage
3 Bungalow
4 Coach House
5 Orchard House
6 Lodge
7 Woodlands
8 The Old School House
9 Ivy Cottage
10 Willows
Kilde: HBOS

10 af de værste tid at have boet i Storbritannien
1 793 Den 8. juni vikingerne gjort deres første angreb på England, fyre kloster på Lindisfarne, Northumberland. Dette markerer begyndelsen af vikingetiden, når en stor del af landet blev hærget af angriberne.

2 1348-49 Den Sorte Død kom i Storbritannien via skibe, der lander i Bristol i sommeren 1348. I maj det følgende år 30-40 procent af befolkningen, ca 800000 til 1500000, var død.

3 1665-66 Den Store Pest udryddet en stor del af Londons indbyggere, skiftevis anslås til mellem 10.000 og 100.000, måske så meget som en femtedel af befolkningen. Ved tidspunktet for Great Fire of London (2-3 september 1666), som kostede mange mennesker, var det allerede aftagende.

4 1703 The Great Storm af 24. november-2 dec 1703 var nok det værste nogensinde at påvirke Storbritannien. Træer blev hjemstedsfordrevne, bygninger ødelagt, oversvømmelser fandt sted, og mange skibe, herunder Royal Navy fartøjer, gik tabt. Blandt de 8000-15000 døde var Richard Kidder, biskoppen af Bath og Wells, og hans hustru, Elizabeth, dræbt, da en skorsten faldt gennem taget på deres seng.

5 1740 I den koldeste vinter til at strejke Storbritannien siden optegnelser begyndte, mange døde af kulde eller under hungersnød og tørke, der fulgte. Isbjerge ud i Den Engelske Kanal, vand, transport blev standset og watermills og brønde frøs, med det resultat, at kul blev knappe og fødevarer steg hurtigt. A'Frost Fair 'blev afholdt på den frosne Thames, hvor isen var så tyk, at en hel okse blev brændt.

6 1845-49 Irland, på denne tid en del af Storbritannien, lidt dens ødelæggende kartoffel hungersnød - en skamplet, at ødelagt landets hovednæringsmidler afgrøde - med en anslået millioner mennesker dør. Mange emigrerede til USA og andre lande.

7 1849 Efter en kolera-epidemi i 1832, en anden ramte med så mange som 12.847 Londonere dør i de sidste tre måneder af året, sammen med 5308 i Liverpool, 1834 i Hull og mange andre steder. Det var ikke før 1854 at Dr. John Snow opdagede forbindelsen mellem et kolera udbrud i Soho, London, og vandforsyning.

8 1858 Kendt som året for den 'Store ballade «, når spildevand afloeb til Themsen, kombineret med en varm sommer, gjort floden unapproachable. Mange Riverside bygninger, herunder House of Commons, var næsten ubeboelige. Dette blev den endelige anspore til væsentlig forbedring af Londons kloakker i 1860'erne, masterminded ved ingeniør Joseph Bazalgette.

9 1918 I løbet af de sidste måneder af Første Verdenskrig, Storbritannien blev ramt af en influenzapandemi, hvor nogle 225.000 døde. Det begyndte i marts 1918 og sprede sig hurtigt som et resultat af efterkrigstidens bevægelser af tropper og flygtninge.

10 1940-41 perioden fra den 7. september 1940 til den 10. maj 1941 blev den periode, hvor Blitz, når en anslået 18.800 tons bomber regnede ned på London. Nogle 1.436 mennesker blev dræbt om natten mellem den 10-11 mai 1941 alene, og selv folk opstaldning i underjordiske stationer hidtil havde troet at være sikker, blev dræbt, da Marble Arch, Balham og Bank modtaget direkte hits. I alt omkring 43.000 døde.

Advertisement - Artiklen fortsætter nedenfor »

/ / If (type dartOrd 'undefined') dartOrd = Math.random () * 10000000000000000000; (function (x) (if (type tmgDH 'objekt') (tmgDH.defer (x);) else (dokument . skrive (x );}})('

tirsdag den 14. april 2009

Happy (Sunshine Soeger) Weekend

Denne weekend Jeg er desperat søger solskin mens jorden fortsætter med at få våde her i Seattle ...


At være Californien pige på hjerte, regnen sikkert bliver gammel efter et stykke tid ...
Hej, Moder Natur? Kunne du gemme mine sanity og sende mig nogle reelle foråret vejr??

* fotografering af amanda Pratt

torsdag den 9. april 2009

Le chic - Jake bringer de passer til den lysende boutique

Et besøg på Nina Ricci .... (eller anden måde ordet "shop" forekommer uhensigtsmæssigt her) 'lysende boutique' på Avenue Montaigne i Paris er ikke en almindelig sag. De shopper ... (eller anden måde ordet "shopper" forekommer uhensigtsmæssigt også her) den 'kundekreds' er lavet til at føle, at de er' besøger en privat parisiske hjem ', og derfor er det anbefalet, at mænd i det mindste få en barbering og don en trop. Og for at vi kan være taknemmelig for - som vises, når Jake, Reese og en possy af paps besøgte Nina Ricci's går (marts 15).



Men et tip om, for når du er næste i Paris med et par reservedele quid, er det muligt, at den butik er en lille smule om drafty side - Jake gennemførte sit tørklæde på gaden, men var nødt til at sætte det på indersiden. Søger du gode Jake! Selv de store hånd kunne ikke modstå en kildre ...



I mellemtiden kan du se et par af pap videoer af den foregående dag i Paris her og her.

Mange tak til IHJ for at holde på toppen af den europæiske tour souvenir billeder!

lørdag den 4. april 2009

Lokale Radio Company modtager overtagelsestilbud

Ejeren af 20 lokale radiostationer rundt om i UK har modtaget en overtagelse tilbud fra en konkurrent - i det, kan det være begyndelsen på en periode med konsolidering blandt de små lokale stationer. Lokal Radio Company - en af de sidste tilbageværende børsnoteret radio selskaber i UK - er blevet kontaktet af Cornwall-baserede [...]

mandag den 16. marts 2009

egyptiske gejstligheden: Vi vil udslette j�derne

egyptisk-hader-gejstligheden
� Egyptiske gejstligheden Muhammad Hussein Ya'qoub: Jøderne er fjender af muslimer Uafhængigt af besættelsen af Palæstina �mener, at vi vil kæmpe, besejre og udslette Them, indtil ikke en eneste Jøde stadig på Face of the Earth�. mere

fredag den 6. marts 2009

Making ost med Marieke










Det er forbløffende, hvor tunge ost kan være. Nu ved jeg hvorfor cheesemakers har så mange muskler.
På mandag, Bill Anderson - ost køber fra Fromagination - og jeg havde det fantastisk lejlighed til at tilkendegive ost med Marieke Penterman på Hollands Family Farm i Thorp, Wis. Fra tilføje løbevallepulver til vask og derefter trykke på ostemasse, at skære i ostemasse og derefter endeligt MED gigantiske blokke af presset ostemasse i formularer og derefter i osten pressere - fremstilling af ost er et stort arbejde. Det minder mig, hvorfor jeg har så meget respekt for cheesemakers.
Bill og jeg forlod Madison på det vanvittige i timen 5:20 (intet som at køre to timer i mørke for ikke at vække dig op) for at komme til Marieke plads i tide at tilføje løbevallepulver til formiddagens mælk, som bevæger sig over hele afstand af cirka 50 værfter fra bedriftens malkning parlor til cheesrie. Fire dage om ugen, Marieke og hendes lille besætning igen 1000 gallons mælk i 800 pounds af forskellige stilarter hollandske Gouda.
Man mærket den konstituerende gøre Basilikum pesto Gouda - Marieke lovet os, at vi kunne prøve det i 60 dage, som alle hendes Ostene oste af rå mælk og skal være fyldt mindst 60 dage til at opfylde USDA regler. Jeg gjorde spise nogle af de rå ostemasse rigtige ud af moms, selv om, og ikke overraskende, er jeg stadig i live. Rå ostemasse smager meget gerne sødmælk, ved den måde - lækker.
Alle Marieke's udstyr, herunder hendes helt ny dobbelt O ostekar (det er formet som en Snemanden) kommer fra hendes hjemland Holland. Alt udstyr, alle de ingredienser, selv voksindhold belægning er afsendt fra Holland. Som Marieke siger, "det eneste, fra Amerika er mælken."
I 2002 Rolf og Marieke flyttet til USA for at starte en malkekvægsbedrift og i 2006, Marieke indbygget en ost plante på gården, fordi hun glemte hendes hollandske Gouda så meget. Siden da har hun vundet adskillige priser for hendes Bukkehorn, rå mælk, Aged, spidskommen, sort peber og Røget Goudas, og det er nemt at se, hvorfor hun og hendes lille personale er helt opmærksomme på deres ostefremstilling rutine - hvert trin er registreret, hvert parti er omhyggeligt overvåget og undertiden endog "fejltagelser" smager godt - sådan som det parti grønne ost hun gjorde for et par måneder siden i ære af Green Bay Packers, der faktisk er slået krikand. Ups. Det stadig smager godt, selv om.
Bill og jeg selv havde æren af at smage den allerførste hjulet hun nogensinde foretaget i november 2006 - hun har stadig omkring en 2-pund kile venstre - og wow, var det forbløffende. Hun arbejder på at holde et par hjul fra visse partier til alder ud længere, og jeg kan ikke vente. Jeg vil vædde en ekstra alderen rattet i Marieke Gouda ville smag gerne ren himlen.
Marieke ikke kun gøre god ost - hun gør fantastiske måltider og er en af de mest patient mødre, jeg har nogensinde har set. � Jeg kan ikke engang fathom, hvordan hun får alting. Kvinden har fire børn - fire-årige to døtre, en to-årige søn og 1-årige datter. �
Og hun forventer en anden baby Penterman i maj - ja gøre de math - hun vil have fem børn under fem. OMG. Hun gør også frokost og aftensmad hver dag fra bunden - hun har gjort en særlig parti af hjemmelavede vegetabilske suppe og rundulees scalada (hollandsk kartoffel salat med oksekød, pickles og løg) for os - naturligvis alle medarbejdere tager igen bryde til frokost - som ville ikke med mad gerne, at de tilgængelige? �
Hun er også en stor boss, og det er nemt at fortælle, at hendes personale forgude hende. Hendes mand, Rolf, er også en fantastisk fyr - han forvalter de 800-ko mejeri og hjælper også i cheesrie. De par gøre et stort team. Og jeg har en fornemmelse af den næste generation vil gøre lige så godt!

søndag den 1. marts 2009

lørdag den 21. februar 2009

tirsdag den 10. februar 2009

torsdag den 22. januar 2009

Gettysburg Daily

Gettysburg Daglig funktioner hver dag (og jeg mener hver dag) store billeder og dr?lse af nogle detaljer i Gettysburg slagmarken. Emnerne omfatter: Dinosaur fodspor p?lagmarken , artilleri r?nke indgivet i lokale bygninger , slagmarken panoramaer , vidne tr? , og grasserende udvikling. Hvis man g?et websted for nylig startet en tildelingsbeslutning program: "De segle," indg?for dumbest ting gjort p?lagmarken i det forl? ? Prisen er opkaldt efter Generelle Daniel segle . Forrige Metafilter diskussion af segle og hans dag ved Gettysburg .

lørdag den 10. januar 2009

Fra Williamsburg

 I'm skriftligt fra Williamsburg VA. Pat Chambers inviteret mig til at tale for SDVSHO Conference Pat er præsident i det distrikt, der omfatter 13 stater. Jeg gik til middag på en dejlig restaurant med Pat og hendes venner i aften, og jeg taler to gange i morgen. Hotellet er smukt og omgivet af historie. Den 301-acre Historic Area, med 88 originale 18. århundrede bygninger og mere end 500 strukturer re-skabe den koloniale hovedstad i Virginia, som er en kort gåtur fra Lodge foran indgangen. Jeg takker Pat for lejlighed til at tale. Befolkningen på disse konferencer er vidunderlig, og jeg nyder at være sammen med dem. Jeg beder jeg gøre et godt stykke arbejde set .

søndag den 4. januar 2009

SI, ESPN forundret over pressdog Ratings

 Leilani_pressdog_fan - historie ved at Leilani M� browseren -

For tredje år i træk, skal du åbne wheel racing insider og internationale
mand mysterium pressdog har topped sportsdækning internet ratings, meget
til forfærdelse af sportsrettigheder giganter ESPN og Sports Illustrated.

"Jeg forstår det ikke," ESPN redaktør i overstyrmand Gary Belsky sagde: "Vi har
altid prided os over, at vi gør åbne hjulet fans klik på
den "NASCAR" fane for at få alle nyheder om
åbne hjulet. Vi ser på det som en måde til virkelig slag åbne hjulet fans i
ansigtet og lad dem vide amerikanerne pleje mere om Dale Jr end Helio
Castroneves. Vi var ikke klar over det kan give bagslag på os. Hvem er
denne pressdog fyr anyway? "

" Jeg gætter jeg virkelig undervurderet popularitet sarkasme, "sagde SI
sport forfatter Bruce Martin, "Jeg er ikke rigtig sikker på, hvordan det fungerer, men
tilsyneladende folk virkelig tage til det. Vi har lejet nogle forskere til at
undersøge det. I planen om at tilføje et par sarkastisk kommentar til mine historier til
se, om det vil hjælpe SI's ratings nogle. Vi behøver bare at se, hvad der sker. "

I et sjældent interview, manden bag pressdog, Bill Zahren foretages kun ?
erklæring, "Mine forældre altid fortalt mig, at sarkasme er en gave, og det virker bare
kommer naturligt til mig. Jeg har altid levet med ordene af Yoda - gøre eller gøre
ikke, er der ingen prøve. "

Jay Adamczyk ellers kendt som Jayski, fendered Racing's Perez Hilton,
ikke kunne være nået til kommentering.

Livet er kort. Race hårdt. Live Green.

http://leilanimunter.com | http://carbonfreegirl.com

-

fredag den 2. januar 2009